top of page

пт, 02.07

|

Burgas

START YOUNG BURGAS

Осмели се да стартираш собствен бизнес.

Registration is Closed
See other events
START YOUNG BURGAS
START YOUNG BURGAS

ВРЕМЕ И МЯСТО

02.07.2021 г., 19:00 ч. – 04.07.2021 г., 23:00 ч.

Burgas, Флора

ГОСТИ

ЗА СЪБИТИЕТО

“Започни млад / Start Young ” на Списание “Български предприемач” е 50-часово събитие, предназначено да осигури превъзходно практическо обучение за начинаещи предприемачи. Започвайки с петък вечер с презентации на идейни проекти и събиране на екип, събитието продължава чрез brainstorm с помощта на ментори, разработване на бизнес модел и създаване на базови прототипи, завършващи с демонстрации и презентации в неделя вечер пред жури.

Участниците създават работещи стартиращи компании по време на събитието и са в състояние да си сътрудничат със съмишленици извън ежедневните си мрежи. Всички екипи водят дискусии с бизнес лидери и получават ценна обратна връзка от местните предприемачи. Уикендът е съсредоточен около действия, иновации и образование.

Независимо дали участниците търсят обратна връзка за идея, съосновател, специфични набори от умения или екип, който да им помогне да изпълнят проекта си, Start Young е идеалната среда, в която да тестват идеята си и да направят първите стъпки към стартирането на собственото си начинание.

Форматът е социално ориентиран и напълно безплатен за участниците, като неговата цел е да подпомогне младите предприемачи в чрез образование, популяризация и вдъхновение.

БИЛЕТИ

  • УЧАСТИЕ С ИДЕЯ

    ИМАШ БИЗНЕС ИДЕЯ? ПРЕДСТАВИ Я ПРИ НАС!

    0,00 лв.
  • УЧАСТИЕ КАТО ГОСТ

    Този билет е за теб, ако искаш да се включиш в екип на някой с бизнес идея или просто искаш да наблюдаваш процеса.

    0,00 лв.

Общо

0,00 лв.

СПОДЕЛИ

bottom of page