top of page

пт, 01.04

|

Burgas

START YOUNG BURGAS

Осмели се да стартираш собствен бизнес.

Registration is Closed
See other events
START YOUNG BURGAS

ВРЕМЕ И МЯСТО

01.04.2022 г., 19:00 ч. Гринуич+3 – 03.04.2022 г., 20:30 ч. Гринуич+3

Burgas, zh.k. Lazur 881, 8001 g.k. Lazur, Burgas, Bulgaria

ГОСТИ

ЗА СЪБИТИЕТО

🚀 „Започни млад“ e тридневно онлайн събитие в подкрепа на млади предприемачи. През 2022 сп. „Български предприемач“ ще проведе 50-часовото събитие за подкрепа на предприемачи, които искат да стартират собствен бизнес. „Започни млад“ има за цел да осигури практическо обучение и възможности за реализация на идеи на начинаещи предприемачи чрез финансиране, подкрепа от ментори и партньори, откриване на съмишленици за създаване на бизнес и предоставяне на среда за изява.

„Започвайки в петък вечер с презентации на идейни проекти и събиране на екип, събитието продължава чрез brainstorm с помощта на ментори, разработване на бизнес модел и създаване на базови прототипи, завършващи с демонстрации и презентации в неделя вечер пред жури“, коментира Пламен Попов – съосновател на инициативата.

⏰ Стартът на събитието ще бъде на 18.03 от 19:00 до 21:00 часа, а финалът и обявяването на победителите на 20.03  от 18:00 до 20:00 часа.

👉„Участниците създават работещи проекти по време на събитието и имат възможност да си сътрудничат със съмишленици извън ежедневните си мрежи. Всички екипи водят дискусии с бизнес лидери и получават ценна обратна връзка от успешни предприемачи. Създадохме формата „Започни млад“, за да запалим предприемаческия огън у подрастващите, да им създадем среда, в която да усетят напрежението на истинския живот, но и сладкото чувство за постигане на резултат след усилен труд“, коментира Ива Павлова – съосновател на инициативата.

👇 Форматът е социално ориентиран и напълно безплатен за участниците, като неговата цел е да подпомогне начинаещите предприемачи чрез образование, популяризация и вдъхновение. В събието е подходящо за предприемчиви личности на всяка възраст, както и за хора, които търсят реализация и биха искали да станат част от иновативен и успешен екип. Специално подбрано жури, което включва представители на бизнеса и образованието ще отличи най-добрите екипи, които ще получат награди от партньорите на събитието.

🏆 Жури:

Никола Петров от Литиум

Marck de Turck

Светослав Романов от Clean water

Биляна Житарова от Сороптимист

Полина Тоскова - Country manager myPOS

Даниeл Павлов от РУ Ангел Кънчев

Иван Гаврилов - Общински съветник Община Бургас, предедател на комисията ЗА СЪЗДАВАНЕ НА УСЛОВИЯ ЗА РАЗВИТИЕ НА МАЛКИ И СРЕДНИ ПРЕДПРИЯТИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА БУРГАС

Борислава Киркова от The Alpha group

⭐️ Mентори:

 

Мирослав Ангелов от mka finance

Данаил Пенев от Tracking bg

Явор Въртинков от 1gaz

Галин Димитров от East Accelerator

Павел Павлов от bem.bg

Чави Вияреал от BCA

Action coach 

Сороптимист 

Виолета Желева от Ваканция М

Здравко Донков от Smartity 

Gene Keys

Кристина Михайлова от Swiss Education Group

⭐️ Партньори:

V&P Residence club, Нов Дом 1, Smarty Universe , СРСНПБ, AndyVil, STEAM , ECOM Solutions

👉 Повече за организаторите:

Пламен П. Попов е управляващ собственик на технологичната компания Smartcards.tech. Съосновател и изпълнителен директор на списание „Български предприемач“ (BEM.BG) с награда за медия на годината от „Награди за мода, стил и шоу бизнес“ 2021г. Създател и на националната социално-образователна кампания „Аз събуждам България“ в партньорство с Министерство на труда и социалната политика 2017г. Автор на бизнес наръчниците „Предприемачът“, „Победителят“, „Преговаряй с мен“ и ко-автор в „Как да стартираш бизнес без собствен капитал“. Пламен Попов е  учредител и член на управителния съвет на фондация „Започни млад“.

Ива Павлова е основател и главен оперативен директор на технологичната компания Smartcards.tech. Съосновател и технически директор на списание „Български Предприемач“ (BEM.BG) с награда за медия на годината от „Награди за мода, стил и шоу бизнес“ 2021г. Автор на бизнес наръчника „Първо впечатление“ и ко-автор на „Как да стартираш бизнес без собствен капитал“. Носител на наградата „Бизнес дама на годината“ в категория Млад Предприемач до 28 години през 2020 г. Ива Павлова е  учредител и член на управителния съвет на фондация „Започни млад“.

БИЛЕТИ

Цена

 • УЧАСТИЕ С ИДЕЯ

  0,00 лв.

  ИМАШ БИЗНЕС ИДЕЯ? ПРЕДСТАВИ Я ПРИ НАС!

  0,00 лв.

 • УЧАСТИЕ КАТО ГОСТ

  0,00 лв.

  Този билет е за теб, ако искаш да се включиш в екип на някой с бизнес идея или просто искаш да наблюдаваш процеса.

  0,00 лв.

СПОДЕЛИ

bottom of page