пт, 25.06 | Varna

START YOUNG VARNA

Осмели се да стартираш собствен бизнес.
Registration is Closed
START YOUNG VARNA

Time & Location

25 юни, 19:00 – 27 юни, 22:00
Varna, Varna, Bulgaria

About the Event

“Започни млад / Start Young ” на Списание “Български предприемач” е 50-часово събитие, предназначено да осигури превъзходно практическо обучение за начинаещи предприемачи. Започвайки с петък вечер с презентации на идейни проекти и събиране на екип, събитието продължава чрез brainstorm с помощта на ментори, разработване на бизнес модел и създаване на базови прототипи, завършващи с демонстрации и презентации в неделя вечер пред жури.

Участниците създават работещи стартиращи компании по време на събитието и са в състояние да си сътрудничат със съмишленици извън ежедневните си мрежи. Всички екипи водят дискусии с бизнес лидери и получават ценна обратна връзка от местните предприемачи. Уикендът е съсредоточен около действия, иновации и образование.

Независимо дали участниците търсят обратна връзка за идея, съосновател, специфични набори от умения или екип, който да им помогне да изпълнят проекта си, Start Young е идеалната среда, в която да тестват идеята си и да направят първите стъпки към стартирането на собственото си начинание.

Форматът е социално ориентиран и напълно безплатен за участниците, като неговата цел е да подпомогне младите предприемачи в град Русе чрез образование, популяризация и вдъхновение.

Събитието се извършва под патронажа на Община Русе и наградата ще бъде връчена лично от кмета г-н Милков в последния ден от събитието.

Schedule


 • 30 минути

  ОТКРИВАНЕ


 • 1 час

  ОТКРИВАНЕ НА ДЕН 3

Налични са още 3 елемента
Tickets
Цена
Количество
Общо
 • УЧАСТИЕ С ИДЕЯ
  BGN 0
  BGN 0
  0
  BGN 0
 • УЧАСТИЕ КАТО ГОСТ
  BGN 0
  BGN 0
  0
  BGN 0
ОбщоBGN 0

Share This Event