Зареждане...

💪 "Как да мотивираме милениалите и поколението Z?" 💪

💪 "Как да мотивираме милениалите и поколението Z?" 💪

Те имат много хубави черти, както и някои по-сложни за управление. Те могат да направят всичко с 1 клик, могат да направят целева страница и да си намерят клиенти с 1 клик, могат да пазаруват с 1 клик и да си уредят среща с 1 клик. 

Затова, нека ги опознаем и вземем от техните идеи, за да извлечем и направим най-доброто от тях. Случвало ми се е мениджър да ми се оплаква, че това поколение е мързеливо, трудно за „пробиване“ и не толкова организирано. Не е вярно, те могат да бъдат управлявани, но само когато ги вдъхновявате. И ето как – отново чрез връзки, чрез внимание и време, но осъществявани и по дигитален начин, не само офлайн. Всеки може да научи техния дигитален език. Направете си обща група във Viber. Програмите на OSM също са начин да се скъси дистанцията, където сме създали перфектен подход за „Дистанционно управление на екип“. 🚀.

За автора

 бизнес и HR консултант за собственици на малки и средни фирми, експерти в областта на мениджмънта и развитието потенциала на хората в различни индустрии.

От 5 г. част от OSM International Group, официален франчайз за България, част от OSM Medical Bulgaria и международните експерти – Паоло Руджерид-р Даниеле Беретад-р Пинучо МасаюИван ЗорзетоФабиан Шулц. OSM бизнес консултантите преминават през програма за обучeние в бизнес школата Mind Business School, създадени от предприемачи за предприемачи, както и Дентал Мениджмънт програма за управление на денталната практика.

Български предприемач препоръчва