Зареждане...

Между ангели и демони в един нов свят

Между ангели и демони в един нов свят

Между ангели и демони в един нов свят

 

Много от вас, вярваме, са искали да променят света и да го направят по-добър. Това е била и мечтата на сър Николай Шарков, за който ви  разказахме в предишния брой. Вместо да промени света, той решава да създаде собствен различен свят наречен TITAN EVOLUTION. Но за да го направи, той трябва да е дяволски добър и да изпипа до съвършенство всеки един елемент, започвайки от риска и стигайки до профита (печалба). Неговата мисия започва със създаването на финансово инвестиционната компания TITAN EVOLUTION. За да защити доверието на инвеститорите и да изгражда репутация, решава първо да покаже на света една наистина добре структурирана компания с работещ модел и след това да предложи различни финансови продукти. 

За разлика от стартъпите и новосъздадените компании, при които риска на инвеститорите е огромен, той със собствени сили и средства създава един работещ модел с безупречно ноу-хау. Година и половина след началото на проекта предлага и първият финансов продукт, който е същевременно уникален и ефективен. Това е първият арбитраж на физическо злато. Тук най-големият риск е не загуба на капитала, а невъзможността за сделка или липса на профит. За да избегне този момент, продукта е ограничен и поради големият интерес още през този ноември (три месеца след като е пуснат) ще бъде изчерпан. Три месеца по-рано от очакваното. И като всяка успешна компания и TITAN EVOLUTION от декември месец е подготвила два нови доходоносни продукта. Отново иновативни, защитени и изключително добре проверени. За първи път в историята ще предложат възможност на обикновените хората да разполагат със собствена златна мина. 

Проекта TITAN MINING VILLAGE, който стартира от 1 декември, предлага от малки мини тип шахти до големи златни мини тип  open-pit, защитени с множество проучвания и превърнали се в  ноу-хау на компанията. С този финансов продукт ще предложат не само добра доходност, но и своето безупречно ноу-хау на всеки готов да бъде част от един нов и различен финансов свят, в който основният актив е златото. Така всеки с ангелска душа ще има по голяма възможност да увеличи финансите си и да бъде добродетел в различни благотворителни каузи.

Направете запитване тук: office@tevolutioninvest.com

 

За автора

Сър Николай Шарков - мотиватор, ментор, Приор на Малтийския суверенен орден свети Йоан Кръстител, Рицари на Малта.

Президент и основател на финансовата еко система TITAN EVOLUTION.

Роден е в град София на 4 февруари 1983 в нормално работническо семейство. Живота му се променя в 8ми клас, когато в края на 90те години

семейството му буквално е на ръба на бедността , а майка му започва работа като чистачка в училището , в което учи ,за да оцеляват, а всички знаем колко са жестоки децата. Тогава едва на 15 години той решава , че е време да възмъжее ида се издържа и живее сам.

Започва като чирак при баща си в автотенекиджииски сервиз. Благодарение на баща си придобива изключителна добра техническа култура. Тога открива и влечението си към машините и иновациите. Но с времето идва и другата му мечта да бъде професионален войник. Така след средното си образование ,макар и да е приет в техническият университет още на първо класиране, избира парашутното поделение в Пловдив. Като това е трамплина към Френският Легион към който се стреми. Но с времето осъзнава ,че отнемането на човешки живот е нещо, което не може да направи.

Тогава се връща към техническият университет и същевременно започва работа като общ работник по специалността си(климатична ,вентилационна и отоплителна техника)

Още през първата седмица споделя с родителите си , че няма да работи за 8,46лв и ще направи компания , в която ще дава по-високи заплати.

Реакцията на родителите му го изненадва, когато вместо да го подкрепят му казват да е съсредоточен в университета и работата и ще го повишат.

Той отново им повтаря амбицията си , че иска да създаде водеща компания.

Но отговора е да не мисли глупости , че с неговите знания може да има спокоен живот със сигурна работа и добра заплата. Това са болни амбиции.

Тогава разбира , че отново е сам срещу света и прекъсва обучението си в техническият университет.

За 6 месеца успява да се изкачи до технически ръководител ,след това и съдружник, а на 9тият месец успява да купи компанията и става едноличен собственик.

Мечтата му се сбъдва да стане милионер като прави първият си милион печалба едва на 22 години.

Разбира се това е началото на адът , който го очаква. Ниската му финансова култура и голямо его го довеждат до първият му фалит с дългове от четвърт милион и по страшните 80 хиляди към лихвари.

Следващите години се посвещава да си върне дълговете и да започне на чисто. Две години по късно вече преминал през безумна бедност, обиди и преследване е готов да започне на чисто.

Тогава среща и съпругата си , чиято любов го мотивира да създаде още по голяма компания. Само няколко месеца по-късно се сгодяват и през същата година сключва брак с нея.

От любовта им идва и голямата му дъщеря Анжела , като подарък за първата им годишнина от сватбата. Четири години по- късно се ражда и малката му дъщеря Василена.

Щастието обаче не трае дълго като в този момент претърпява и вторият си фалит, този път от предателството на съдружникът му, който го обира и му оставя огромни дългове.

Целият кошмар започва отново ,но вече знае , че неможе да си позволи години на бедност и проблеми заради семейството си. За няколко месеца се стабилизира и започва отново да гради.

Но вече семейството не е същото. Три години по късно през 2015 година идва и най-тежкият му период фалит номер 3 и развода със съпругата му. Това го съсипва и почти година макар и да работи за себе си

Амбициите му са разбити на хиляди парчета.

Докато не идва датата 12 май 2017 година тогава се запознава с жената , която променя живота му. Любовта му е толкова силна , че решава да създаде непоклатима империя в нейна чест. Защото тя е дама ,която с интелекта и борбеността си се е издигнала до директорски пост в банка.

Осъзнавайки нуждата от финансова грамотност започва да учи за финансов консултант, банково дело , да посещава всички семинари и обучения , които се провеждат в Европа. Първоначалната му мисъл е била да купи банката, но се оказва , че това е една от най големите банки в България. Макар и разочарован решава , че ще създаде собствена по-добра банка.

Първата му стъпка е да създаде финансов гигант , с който да спечели доверието на повече международни инвеститори. През август 2018 година стартира и най бързо развиващият се старт ъп в света. Само за четири месеца заедно със съдружниците си стават лидери на световният пазар. Но все още няма най важното жената до себе си . Това е и причината да не споделя личният си живот, защото щастието обича тишината.

На 7 май 2019 година се отказва от компанията , която тогава е на върха , дарява всичките си пари и замразява всичките си доходи. На 8 май се събужда без една стотинка.

Това предизвикателство го прави, за да докаже на себе си , че е готов за голямата игра. Защото за него бизнесът е игра на ума. По този начин успява да се пребори с егото си , като в първите дни е трябвало да мие подове и витрини на заведения.

Три месеца по късно връща стандарта си на живот и стартира Академията FREE LEADER и поставя началото на TITAN EVOLUTION. Същата година сбъдва мечтата си да стане рицар , а само няколко мсеца по късно вече е приор. Днес година по късно TITAN EVOLUTION е факт.

Днес мислейки си за живота назад във времето не би променил нищо, дори и най тежките си моменти. Най тежките му моменти са подигравките и присмиването от познатите му, когато споделя с тях целите си(мечти с краен срок).

Благодарен е на живота, който има и любовта на дъщерите си .

Сега сбъдва мечтите отдавайки се на хобитата си, а те са много. Като тръгнем от страстта му да готвим минем през танците и бойните изкуства и стигнем до екстремните спортове, като парашутизъм, флай борд и други.

В следващият брой ще ни запознае от части с неговото ноухау за успешен бизнес модел.

виж всички публикации

Български предприемач препоръчва