Зареждане...

Какви са алтернативите на фирменото коледно парти тази година?

Какви са алтернативите на фирменото коледно парти тази година?

Всички обичаме края на годината и коледния дух. Зашеметяващите червени украси, горещия шоколад, коледните сладки и мирис на мандарини. Всички ние сме  свикнали с коледните фирмени партита, които чакаме с нетърпение всяка година и после, дълго обсъждаме. 

Всички във фирмата очакват деня на партито, защото тогава от служители се превръщаме в приятели. Забравяме за йерархията и всички се забавляваме. Сплотяването, по време на парти е със сигурност едно от нещата, които ще се случат безсъмнено. Всички забравяме за стреса, натрупаната работа и напрежението.

Всичко до момента върви по план, но тази година нещата стоят по по-различен и необичаен начин. С появата на вируса, чието име няма да споменаваме, по света идва и въпроса – ‘‘Как да организираме коледното фирмено парти по време на пандемия?‘‘.  Очевидно стана ясно, че дистанционната работа не е чак толкова сложна, а дори може да бъде приятна и да влияе много по-продуктивно на някой от нас.

Всеки лидер желае най-доброто за служителите си. В тази връзка, хубаво и запомнящо се фирмено коледно парти, по време на изолация.

За автора

Списание Български Предприемач

виж всички публикации

Български предприемач препоръчва