Зареждане...

Един българин, докоснал се до Доналд Тръмп - разказ на Наско Лазаров

Един българин, докоснал се до Доналд Тръмп - разказ на Наско Лазаров

В този брой ви запознаваме с един наш приятел, който се докосна до Доналд Тръмп. Вижте неговите впечатления от голямата среща.

 

Атанас Лазаров е собственик и управляващ директор на Агенция за публични комуникации PRofile international. Специалист комуникации с над 20 години опит. Носител на престижната награда “Човек на 21 век”, която му е връчена през 2013 от тв легендата Иван Гарелов в Резиденция Бояна. 2018 е обявен за “Знаменитост на годината”. Официален PR мениджър на на Sofia fashion week 2015. Носител на голямата награда за бизнес, мода и стил “PR на годината 2020”, с организатор дизайнера Красимир Недялков, Варна. Лицензиант на националния конкурс “Мистър България“. Продуцент на престижни руски събития в България и Европа.

 

Снимка: Иван Коловос 

 

Другите българи имали щастливата възможност на живо да срещнат Доналд Тръмп са най-красивите българки Наталия Гуркова, Жана Янева, Венета Кръстева.

г-н Лазаров е продуцент и създател на един от лъскавите и бляскави руски формати “Подмосковние вечера” 7 година. Негови домакини са били г-н Кирил Домусчиев, Стамат Барантиев, Орлин Попов, Павлин Койнов, Стоян Иванов.

 

Българинът Атанас Лазаров е единствения който получава покана и акредитация за един от най-популярните конкурси за красота, този за „Мис Вселена 2013“, собственост на Доналд Тръмп. За

България правата на този изключително бляскав конкурс държи модния корифей Страхил Гановски. Церемонията се провежда на 9 ноември 2013 в руската столица Москва. От около седмица участничките от цял свят са вече в града и участват в различни събития, които промотират конкурса и тях самите. Нашата страна представи красивата Венета Кръстева.

https://www.instagram.com/p/CHZ0ihRgKDn/

 

За автора

Списание Български Предприемач

виж всички публикации

Български предприемач препоръчва