Зареждане...

iOS14 Как да се справиш с най-често срещаните бъгове

iOS14 Как да се справиш с най-често срещаните бъгове

Актуализирайки своя iPhone с новия iOS 14 може да сте забелязали някои бъгове. Те могат да развалят иначе красивия нов софтуер на Apple, така че ние сме тук, за да ви помогнем да се справите с най-нашумелите грешки и проблеми в iOS14, които може да срещнете.

 

Счупеният WiFi, краткият живот на батерията и спонтанните нулирани настройки са най-обсъжданите проблеми на iOS 14, според потребителите на iPhone. За щастие, актуализацията на iOS 14.0.1 на Apple коригира много от тези ранни проблеми.

Макар някои грешки да са били отстранени, няколко неприятни продължават да съществуват. Повечето проблеми са по-скоро досадни, отколкото сериозни: постоянното прекъсване на WiFi е доста неприятно, като се има предвид колко хора го използват, за да избегнат натрупването на огромни такси за интернет данни или изчерпване на бързите мегабайти.

Ако не виждате вашия проблем с iOS 14 в списъка, ние ще се радваме да ви помогнем да отстраните проблема. Последвайте ни и споделете проблема си и ние ще отговорим или ще ви изпратим съобщение с решение.

По-долу ще обясним най-често срещаните проблеми с iOS 14, както и всички решения, които са известни досега. Някои от проблемите се решават чрез просто актуализиране до последната версия на iOS; 

За да актуализирате до най-новата версия, отидете на Настройки> Общи> Актуализация на софтуера> Изтегляне и инсталиране и щракнете върху Инсталирай сега, когато опцията стане налична.

Ето ги и бъговете с техните решения:

За автора

Списание Български Предприемач

виж всички публикации

Български предприемач препоръчва