Ако искаш ТИ да ВОДИШ в живота си, задължително трябва да прочетеш следващите редове!


Коя е любимата ви игра? Спомнете си, на какви игри сте играли в детството си. Колко е било забавно? Как минаваше времето? На какво са ви научили? Аз си спомням, че народната топка ме научи винаги да стъпвам здраво на краката си, защото ако ме уцелят с топката в краката след това ме боли главата.


Ако човек знае, как да играе и вникне в играта може да научи страшно много неща, които да му помогнат в живота. Аз се занимавам с бизнес и предприемачество от 2003 година и това, което съм разбрал е, че предприемачеството е една игра, чиито уроци обаче могат да бъдат много скъпи, понякога прекалено.

С годините и игрите се промениха. В днешно време вече има множество игри, които да ни преведат през процесите на инвестиране, продажби, завладяване на нови територии и прочие. Единственото което липсваше, беше игра, която да те преведе през процеса на предприемачеството… до сега.


Преди обаче да обсъдим играта, нека ви дам моята гледна точка за предприемачеството.

Среда на абсолютна несигурност с толкова променливи, колкото не може да предвиди и цял екип от бизнес консултанти. Единственият начин да се сблъскаш с предизвикателствата е на “игрището”. Но струва ли си този риск? Ако аз трябва да отговоря от позицията на почти 20 години опит, бих казах, че предпочитам повечето уроци да бяха на игра, за да ме подготвят за голямата мелачка. Уви, нямаше подобен инструмент и ми се наложи да платя десетки, дори стотици хиляди левове, години на практическо обучение, загубени хора и влошени взаимоотношения.

Истината за предприемачеството, която със сигурност мога да кажа е, че там ти водиш парада. Твоите решения са движещата сила на живота ти. Твоите действия са горивото на резултатите ти. Никой друг няма такова влияние по твоя собствен път. Но, за да се научиш да водиш, дори собствения си живот или бизнес, ти трябва да се обиграеш и да преживееш различни препятствия. И, повярвайте ми, по-добре е да си ударя главата на народна топка зад блока, отколкото в реална ситуация в живота.

Затова съм толкова щастлив, че за всички, на които тепърва им предстои да стартират бизнес, а и за онези, които вече сме във въртележката на предприемачеството, най-накрая има игра, на която можем да поиграем и, която да ни спести моите почти 20 години учене и стотици хиляди левове.

Но, как да се довериш на някой, който е създал такава игра? Какъв трябва да е този човек, който е създал инструмент, който да помогне на десетки хиляди бъдещи и актуални предприемачи?


Отговорът може да бъде само един - успешен предприемач.

Този предприемач се нарича Радослав Благоев. Но сега няма да ви го представям надълго и широко. Само ще ви кажа, че в списанието се доверихме на неговата експертиза още в дебютния ни брой. Той създава и ръководи няколко успешни бизнеса и сега оставя следа в историята като създаде първата в Света магнитна бизнес игра - ТИ ВОДИШ (YOU LEAD)


Игра, която има такава дълбочина, че не само не може да ти омръзне, а и ще те подготви по-добре от повечето бизнес коучове в България само, докато я играеш и упражняваш своя бизнес нюх.

Ще допускаш грешки, но няма да плащаш за тях в реалността. Това е един от най-ценните подаръци, които можем да получим от един успешен предприемач - паралелен свят, който е създаден, за да ни служи в реалността.


Това не е всичко. Списание “Български предприемач” получи специална 10% отстъпка за играта YOU LEAD с ПРОМОКОД: BEM, която е за вас - нашите читатели и партньори. Сега ви оставям да се насладите на остатъка от деня, а ние отиваме да играем играта ТИ ВОДИШ, защото имаме още какво да научим.


Вземете своята игра с отстъпка 10% използвайки ПРОМОКОД: BEM (с латински букви) на https://youlead.bg/


ПОПУЛЯРНО СРЕД АБОНАТИТЕ

БЪЛГАРСКИ ПРЕДПРИЕМАЧ ПРЕПОРЪЧВА:

bql fon.png
resource (46).png
Smartmoney-Logo-New.png (1).webp

Получавай новини от списание "Български Предприемач"

©2020 by Списание "Български предприемач"