top of page

Бляскавото откриване на Business Lady Club Варна: Събитие, което не бива да пропускате

Вълнението във Варна нараства, тъй като наближава едно от най-очакваните събития на годината – грандиозното откриване на Business Lady Club. Този ексклузивен клуб е мястото, където бизнес дамите от висшата лига се срещат, обменят опит и създават нови възможности за бизнес и развитие.


Клубът е основан преди 15 години в София и се радва на огромни успехи и Пловдив, Бургас и Истанбул. Тази година открива врати и във Варна и Виена. На национално ниво членуват десетки популярни и преуспели български бизнес дами, до които членовете от Варна ще имат достъп. В Business Lady се провеждат ежемесечни бизнес обучения на най-високо ниво, за да подпомагат членките и техните бизнеси.


📆 Кога: 01 декември 2023 г.

📍 Къде: The Sea Terrace

⌚ Час: 19:00 ч.

👗 Дрескод: Елегантно/бално облекло


С великолепна гледка към морето, The Sea Terrace ще бъде домакин на този ексклузивен евент, започващ в 19:00 ч. Гостите ще бъдат посрещнати с бляскав Welcome Drink от Drink&Bring и възможност за networking, след което ще последва официалното откриване на клуба.


Една от най-вълнуващите части на вечерта ще бъде обучението "Brand Mastery", където ще се говори за трансформиращата сила на брилянтния брандинг. Със сигурност това ще бъде нещо, което никой не иска да пропусне. След това гостите ще имат възможността да се запознаят по-отблизо един с друг и да обменят идеи и контакти.


Кувертът за събитието е на стойност 97 лв. за единичен билет и 174 лв. за двоен билет, като включва вечеря, вино, вода и специален подарък за дамите. За да гарантирате вашето присъствие, моля извършете плащане на посочената по-долу банкова сметка.


💳 Банкова сметка за плащане:

BG64BPBI79421024911701

Основание: Имена + 01.12Местата са ограничени и времето тече, така че ако искате да сте част от това уникално събитие, действайте бързо. Не пропускайте шанса да бъдете част от елита и да направите вечерта си незабравима.


За повече информация и контакти, не се колебайте да се свържете с нас на:


📞 Телефон: +359 893 044 828

📧 Електронна поща: support@bem.bg

🌐 Уебсайт: businesslady.club


Нека заедно отпразнуваме началото на нещо велико. Очакваме ви с нетърпение!
0 коментара

Comments


bottom of page