top of page

Бъди един от утрешните лидери в туризма

Tomorrow’s Hospitality Leaders

Специален БЕЗПЛАТЕН образователен уъркшоп за хотелски мениджмънт на Swiss Education Group

13.03.2022

13:00 - 16:00 часа

Sofia Airport Center - Re:Share, бул. „Христофор Колумб“ 64, София 1592


„Tomorrow’s Hospitality Leaders“ е поредица от образователни уъркшопи, провеждани от Swiss Education Group в различни държави, с цел да свържат успели професионалисти с кандидат-студенти - лидерите на утрешния ден, и техните родители. Семинарите имат разнообразни теми и са структурирани така че да бъдат максимално практически полезни и ангажиращи както за менторите, така и за участниците в тях.


Целта на уъркшопа в София на 13.03. е да създаде у учениците с интерес към сферата реална представа за непрекъснато променящия се свят на хотелския мениджмънт, за неговите перспективи и изисквания.


ЗАЩО ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ?

Участието в Tomorrow's Hospitality Leaders на 13.03. е уникална възможност:


  • Да се срещнете с опитни професионалисти в бранша и отговорника за прием на български кандидати в някои от най-престижните колежи по туризъм и хотелиерство в Европа

  • Да прецените дали тази посока е подходяща за вас, работейки върху реално, практическо предизвикателство

  • Да научите повече за обучението в Swiss Education Group и разнообразните кариерни перспективи след него

  • Да спечелите специален сертификат за участие – ценен актив към документите за кандидатстване в университет впоследствие

  • Да развиете своя лидерски потенциал и същевременно да подобрите комуникационните си умения и работа в екип


КОИ СА МЕНТОРИТЕ?


ВИКТОР ГЕТОВ


Виктор Гетов завършва с почести своята бакалавърска степен по Business Administration in International Hospitality Management от Hotel Institute Montreux (HIM), част от Swiss Education Group. В рамките на своето обучение и след това преминава през редица курсове по управление, а в момента е на стъпка от придобиване на EMBA степен от Американския университет в България.

След своето успешно дипломиране от HIM, Виктор заминава за Азия, където завършва специална следдипломна програма и участва в предварителното откриване на 4-звездния хотел Four Points by Sheraton в Банкок. През последните пет години работи в най-голямата частна хотелска компания в Лондон - Edwardian Hotels London, където достига до длъжността Assistant Front of House Manager.

В началото на 2020 се завръща в България, за да ръководи екипът на Grand Hotel Millennium Sofia при откриването на хотела. В момента заема отговорната позиция на General Manager в новия ексклузивен 5-звезден Kings` Valley Medical & Spa Hotel в Казанлък.


МАРТИНА БОЖАНСКА

Мартина Божанска е Директор „Маркетинг и продажби” в Метрополитън Хотел София. Преди това е работила в международни хотелски вериги в България и Швейцария и е един от хората, които участват при навлизането на Wizz Air на локално ниво при старта на компанията. Получава своите академични знания от най-добрите в сферата на хотелиерството и завършва с отличие Swiss Hotel Management School, част от Swiss Education Group.

Като човек, който обожава да учи и да се развива, Мартина е приета в първия випуск на „Лидерска академия“ на Съвета на жените в бизнеса. В последните 4 години е лично ангажирана с проекта Българско Конгресно Бюро, който цели да развие България като дестинация за конгресен туризъм, обединявайки туристическия бизнес.

Участва като ментор в The Business Innovation Challenge и като оценител на проекти в рамките на „Иновация в действие“, а през 2019 г. е лектор по Маркетинг и Лидерски умения в Кулинарната академия HRS.ПРОГРАМАТА:


Въведение

В началото на уъркшопа гост-менторите ще потопят учениците в своя свят, разказвайки им за богатия си опит и престижни брандове, с които се свързват имената им – за ежедневните детайли в работата, за различните професионални роли, техните отговорности, умения и взаимодействия.


Предизвикателство

След запознанството всеки от менторите ще сподели по едно конкретно практическо предизвикателство. То е реално и свързано с някой от многобройните разнообразни аспекти на хотелиерския бизнес - HR, маркетинг, продажби, други оперативни въпроси.


Брейнсторминг

Учениците ще се разделят на произволен принцип в отделни групи за брейнсторминг и менторите ще работят с всяка от тях в рамките на 1.5 часа, търсейки решения за поставения казус.


Презентация

На финала всяка група ще представи в рамките на 10-15 минути своите идеи пред останалите участници и журито. Всички получават ценна обратна връзка на база стил и структура на презентацията, иновативност и приложимост на идеите. Анонсират се победителите и участниците получават своите награди.Отзиви - Стефани Шарлопова

Здравейте, казвам се Стефани Шарлопова и съм на вече почти 18 години. Ще завърша средното си образование във Френският Лицей Виктор Юго и след това съм се отправила към уникалната държава Швейцария. Там избрах да уча хотелиерство, в града Монтрьо и в университет, който почувствах като свой дом веднага щом го видях и това е именно Hotel Institute Montreux. Както името ви подсказва там се учи хотелиерство, една сфера към която се чувствам изключително близка тъй като от много малка съм наблюдавала семейството ми как работи в нея. Миналата година Криси Кирилова ме покани да участвам в едно от тяхните глобални събития и това е именно THL Global (Tomorrow Hospitality Leaders). Мога да кажа, че беше едно от най-вълнуващите изживявания, които ми се случиха миналата година. Събитието е международно и имах възможността да се запозная с изключителни хора от цял свят. В началото менторите ни помолиха да се представим и да споделим интересите си за да можем да се чувстваме спокойни и приети пред всички участници. След това ни подготвиха за задачата и ни казаха какво точно ще се изисква от нас за осъществяването й. Задачата беше да измислим свой собствен бизнес план за измислен от нас продукт. Трябваше да направим проект за продукта, който включваше лого, цена на изработка, местоположение на изработка и аудиторията, която искаме да привлечем. След като всичко беше ясно, менторите създадоха групи от няколко човека и накараха всяка една от тях да си избере свое име. Интересното беше, че можехме да избираме само имена на плодове. След като всеки един отбор беше избрал как ще се казва, менторите създадоха индивидуални групи в WhatsApp за всеки един екип. Във всяка група имаше и по един ментор, който следеше напредъка ни и ни помагаше, когато имахме нужда. Дори и да не се познавах с участниците забелязах, че всяка една група работеше единно. С много труд и усилия, заедно с моят отбор успяхме да свършим проекта точно навреме. Представихме го професионално както нашите ментори ни бяха научили и не очаквахме, че ще стигнем до победа. На всеки един екип, проекта беше уникален сам по себе си, но мога гордо да кажа, че журито намери нещо специално в нашият. Спомням си, че като чух името на нашата група усетих една вълна от еуфория да връхлита над мен. Това беше един момент, в който се чувствах удовлетворена от усилията ми. С отбора ми успяхме успешно да си разпределим задачите помежду си и да ги съчетаем така, че да стане перфектен проект и бизнес план. THL Global беше много приятно и възнаграждаващо преживяване. Успях да науча толкова много и да се срещна с различни хора по света, които също ме научиха на много. Научих се да работя в екип с хора, които едва познавах. Научих се как да бъда по-креативна и организирана. Получих и много подкрепа и разбиране от професионалистите и моята група. Много се радвам, че успях да бъда част от това невероятно преживяване и онлайн пътешествие. Сега и на вас ви предстои същото приключение. Пожелавам ви успех.

Персонални срещи с Кристина Кирилова

По време на събитието родителите на участниците ще имат възможност за персонални срещи с Кристина Кирилова – регионален мениджър и отговорник за приема на български кандидати към Swiss Education Group. От нея ще получите детайлна информация за елитните училища, за програмите им, за изискванията и процеса на кандидатстване, и не на последно място - за актуалните стипендии.
0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page