top of page

Великден в Манджера

Подготовката за Великденските празници е винаги обвързана със семейни традиции, обичаи и сериозна подготовка за трапезата. Преди и по време на Великден, във всяко семейство се подготвят основните елементи, които са част от празника - това включва боядисване на яйца, месене на тесто и печене на козунак, както и готвене на агнешко месо или други ястия. В много от случаите тази подготовка изисква сериозни усилия и правилна организация. Тази година, екипът на Манджера е в готовност да съдейства на всяко домакинство с Великденски предложения, които да улеснят готвенето и да оставят време само за забавление, любов и духовност в тези светли дни.

С какво може МАНЖДЕРА да ни съдейства за подготовката на Великденската трапеза?

Ние осигуряваме празничната трапеза на хора, които искат да си посрещнат роднините и гостите, да се представят на ниво, а в същото време да спестят огромни усилия и време обикаляйки по покупки, целодневно готвене, рязане, белене и месене. Домакинята може да обърне внимание на външния си вид, вместо цял ден да не излиза от кухнята!Всичко това вече е ясно, че Манджера може да го осигури и то на много високо ниво. Във Великденското меню са включени разнообразие от салати както традиционни, така и екзотични. Основни ястия включват агнешка плешка, агнешка дроб сарма както и Великденски заек. Поръчваме прясно месо, както и всички продукти и суровини са проверени за качество. Осигуряваме огромно разнообразие, задоволявайки всякакви изисквания на нашите клиенти.Имаме много верни почитатели, които не могат и ден без нас и страдат, когато сме затворени за два дена, както това се случва по Великден, Коледа и Нова Година.


Знаем колко изморителна може да е подготовката на Великденските ястия. Една от най-трудоемките части от празника е присъствието на Великденски Козунаци. Подготовката на тестото, месенето, втасването, печенето е сериозен процес, който отнема енергия, време и никога не е гарантирано, че ще се получи добре. Точно поради тази причина, много хора предпочитат да си купят Козунак директно от магазина. Но това не винаги гарантира качество на продуктите и приятен вкус.Можем ли да си закупим козунак директно от Манджера?


“Нашите домашни козунаци са фаворити на нашите клиенти. Ние ги правим по домашна рецепта, което означава пресни яйца, прясно мляко, свежи продукти, а резултатът е ароматен красиво поднесен и неустоим традиционен великденски сладкиш.И гарантираме качество! Ясно е, че всичко това отнема много повече време и усилия за разлика от промишлено произведените козунаци. Може да се каже, че това са бутикови занаятчийски козунаци и по тази причина ние не можем да задоволим нуждите на целия град. Въпреки това вече по традиция ние изпращаме кашони с козунаци до различни точки на страната. Което означава, че си имаме лоялни последователи и извън Варна. Обичайно клиентите се сърдят, че им отказваме в последния момент. Но вече наблюдаваме една дисциплина и запитвания още преди да сме пуснали менюто, за да не пропуснат сроковете.

Ако се случи така, че нямате възможност да празнувате вкъщи, екипът на МАНДЖЕРА се е погрижил и за гостите, които планират да бъдат обслужени на място. Важно е да уточним, че Манджера не работи на 16-ти и 17-ти Април.При желание да си организирате доставка на вкусна храна от МАНДЖЕРА за Великденските празници може да посетите техния уебсайт, да се свържете директно по телефон или да посетите ресторанта на място.0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

Comentários


bottom of page