ВРЕМЕ ЗА РЕЛАКС НА ТЯЛОТО И ДУХА Време в хотел Роял Спа Велинград

Време в хотел Роял Спа Велинград

Искам да заменя удобството на дома с различно усещане поне за един уикенд в тази обстановка. Искам почивка от 12 часа работа, напрежението от корона вируса, напрежението от мерките срещу корона вируса, студа и лудницата.


Искам да си подаря лукса и комфорта на СПА комплекс, където, поне за уикенд да се грижат за мен, да ми угаждат. Искам да подаря това на човека до мен. Не заради 20-те % отстъпка от редовните цени на рецепция, или заради 20-те % отстъпка от цените в ресторанта и лоби бара или пък 40-те % отстъпка за Спа процедури (което обаче никак не е за подценяване или изпускане).

Ще избера Хотел Роял Спа Велинград – А ТЕ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИЖАТ за сигурността на нашето здраве в безопасна вътрешна среда, с лечебната сила на минералната вода, чист планински въздух и грижовно обслужване.

Ще направя Хотел Роял Спа Велинград нашия избор за бягство от напрежението на ежедневието и ще превърнем извънредната обстановка в позитивно преживяване за нас двамата.

Всички казват, че в Хотел Роял Спа Велинград хигиената винаги е била на изключително високо ниво. В момента се спазват всички противоепидемиологични мерки, като почистването и дезинфекцията се извършват със средства надвишаващи в пъти възможностите, които можем да си позволим в домакинствата си. В хотела се използват най-висок клас почистващи и дезинфекциращи препарати, както и UV лампи, а помещенията ежедневно се озонират.

Така че Хотел Роял Спа Велинград предлага комфорта, уюта и сигурността на дома, но съчетан с много допълнителни възможности за приятно, ползотворно и здравословно прекарване на вашето време.

Тук ще извлечем всички ползи за нашето здраве от минералната вода и СПА съоръженията в най-големия СПА център в страната. В менюто се използват пресни продукти от български производители, което е гаранция за тяхното качество. Храната е съобразена със сезона и нуждите, които тялото ни има в този период, за да бъде здраво и енергично.

Хотел Роял Спа Велинград е разположен в сърцето на Родопите, в близост до езерото Клептуза и множество екопътеки. Това ще ни даде възможност да посетим красиви кътчета сред природата и да прекарате време на открито, ако решим изобщо да излезем от СПА зоната :).

Отличната интернет връзка ще ни позволи дори да пренесете хоум офиса си в хотела и да съчетаем работата и почивката (все пак проявяваме признаци на лек или не толкова, работохолизъм).

Ще се доверим на професионалистите да се погрижат за вас!

https://www.facebook.com/191493697715316/posts/1457489327782407/

7 преглеждания0 коментари

ПОПУЛЯРНО СРЕД АБОНАТИТЕ

БЪЛГАРСКИ ПРЕДПРИЕМАЧ ПРЕПОРЪЧВА:

Получавай новини от списание "Български Предприемач"

©2020 by Списание "Български предприемач"