Възходът на ТИТАНИТЕ

Да вярваш, че има сигурна инвестиция и проект без риск е като да вярваш в

Дядо Коледа.

Да си държиш парите в Банка отдавна не е инвестиция, а загуба.

Да инвестираш в покупка на имот, който да отдаваш под наем, също не е рентабилно! Ако търсите доходност, най-добрият начин е да инвестирате в бизнес проекти, но не в стартъпи.


Доходността идва от иновативни и работещи проекти доказали своят потенциал и добър риск мениджмънт. След изключително добре приетите финансови продукти (арбитраж на физическо злато и проекта "ГЕЯ", който е придобиване на персонална златна мина) развихме още един иновативен финансов продукт.

Ако сте готови да разширите кръгозора си и да научите повече, отделете от своето ценно време и се запознайте с проекта "ТЕЯ"


Позволете ни да ви представим ТЕЯ - древногръцката титанида дъщеря на Гея и Уран. Със своите корени тя принадлежи към семейството на дванайсетте титани. Днес тя се присъединява към семейството на TITAN EVOLUTION, за да предпази света от анархичния финансов колапс, завладял като чума народите. Крипто Светът не познава по-велико откритие за последните 10 години от биткойна, но до днес!

ТЕЯ не само е базирана на блокчейн технология (ERC20), но е и със 100% покритие в злато. С нейната цена не може да се спекулира, а нейната надеждност се гарантира от златна банката доставчик на ликвидност. Всички знаем, че не съществува евтино злато. Единственото евтино злато е това, което златодобивните компании добиват. Време е майнингът отново да се пренесе в златодобивните мини. Цената на ТЕЯ се оформя по строго фиксиран начин. Първоначалната цена е 12% под моментния курс на борсовата цена за грам злато. За по-голяма надеждност максималното време за добив е удължено до 6 месеца (обикновено времето за добив и преработка е 4 месеца). Всеки месец количеството предлагани монети ще бъде лимитирано съобразно капацитета на компанията. В момента, в който бива добито златото и депозирано в банката, цената на "ТЕЯ" се изравнява с тази на борсата за грам злато.


Всеки собственик притежател на нашата монета е реален собственик на еквивалента ѝ в злато. Той може да я замени за други криптовалути като Биткойн или Етериум, да получи в избрана от него валута по банкова сметка или да вземе еквивалента ѝ във физическо злато. Не очаквайте промоции от нас за ТЕЯ, защото това е реална монета с фиксирана себестойност, а ние не искаме да я обезценяваме. Но няма да спрем до тук. Със стартирането на проекта ТЕЯ започва и сеченето на златни монети "ХИПЕРИОН" от 10,03 грама (една трета от Трой унция) , "ТЕТИДА" 15,05 грама (половин Трой унция) и перлата в короната "ТИТАНИДА" от 20.07 грама.

Добре дошли в новият си живот.

Запитвания на office@tevolutioninvest.com

ПОПУЛЯРНО СРЕД АБОНАТИТЕ

БЪЛГАРСКИ ПРЕДПРИЕМАЧ ПРЕПОРЪЧВА:

Получавай новини от списание "Български Предприемач"

©2020 by Списание "Български предприемач"