top of page

Да изградиш мечта на каменна основа

Настоящата публикация е спонсориран пост. Тя е част от партньорството между Фондация “Започни Млад” и Cimstone с цел развитие на мисията на фондацията.


Пренасям положителната си енергия към клиентите, в техните домове и работни места, чрез красивите плотове от технически кварцов камък Cimstone!

Казвам се Ани Хинова и от 20 години се занимавам с внос и търговия на естествен и технически камък. За мен, извън работата, семейството е основен приоритет, а моят прекрасен, все още малък син, е най-важното нещо в моя живот. Имам икономическо и юридическо образование и тази комбинация ми помага много в дейността, която развивам.


Каква е същността на вашата дейност и защо решихте да се занимавате с нея?

Oсновната дейност на компанията АР Комерс ЕООД е внос и търговия с технически камък Cimstone - създаден от кварц, красив и вечен. Обичам да казвам, че срещата на цветовете на природата с издръжливостта на кварца, вдъхва живот на нашите продукти Cimstone. Нашият камък може да бъде използван за кухненски плотове, плотове за бани, хотели, лаборатории и рецепции.

Занимавала съм се и с естествени камъни, но смятам, че бъдещето принадлежи на техническия камък. Влюбена съм в камъните и смятам, че търговията е моето призвание. Обичам работата си и тя ми доставя огромно удоволствие и удовлетворение.

Съвсем случайно преди 20 години реших да се занимавам с това и от тогава камъкът стана моята страст. Работата с клиентите ми дава много положителни емоции и работя 24/7 и 365 дни в годината.


Защо в България?

Преди много години съм се замисляла да се преместя да живея в Америка, даже пребивавах там известно време, но смятам, че България е моето място. „Камъкът“ си тежи на мястото и аз смятам, че в България има шансове за добър бизнес, затова и развивам предприемаческа дейност. Надявам се много, ситуацията в България да се промени към по-добро и да успеем за нашите деца да превърнем страната в едно чудесно място за живеене и бизнес. Оптимист съм!


Кое е най- голямото предизвикателство , пред което сте се изправяли в професията?

Всеки ден има предизвикателства при нас и винаги ги преодоляваме успешно. Това, с което последно се справихме беше да успеем, за наш дългогодишен клиент, да намерим материал, който беше спрян от производство. С много усилия постигнахме целта - да удовлетворим клиента и той остана много доволен от съвместната ни работа.


Как се справиха вашите клиенти , партньори и вие с новата Ковид реалност?

Разбира се, като всички и ние се бяхме притеснили в началото, но нашият бизнес е в добра позиция в момента, заради динамичното развитие на строителството и това, че хората се обърнаха към своите домове и поискаха много удобства, красиви и лесни за поддържане плотове. А ние можем да им ги предложим. Дори в ситуация на световна пандемия, когато акцентът върху хигиената и предпазването от всякакви бактерии и микроорганизми е голям, ние имаме сериозно конкурентно предимство. Техническият камък Cimstone e с антибактериални свойства , с изключително гладка повърхност и е много лесен за почистване.


Как приемате конкуренцията?

Радвам се, когато имаме качествена конкуренция, това ме кара да бъда още по-нахъсана за работа и още по-конкурентноспособна. Работя с редица интериорни дизайнери и архитекти, проектанти, строителни фирми, фирми, производители на кухненски мебели и е много важно те да вникнат в дълбочина в нуждите на клиента, за да можем заедно да им предложим най-подходящото решение.

Какво планирате в близко бъдеще?


Надявам се много да разраснем пазара си и да успеем да стигнем до много домове в България, а може и извън страната. Разбира се кварцовият технически камък Cimstone е предпочитан както за частни домове, така и за обществени помещения, като офиси, хотели, ресторанти, заведения, клиники, лаборатории и други. Едни от последните ни референтни обекти са хотел България в гр. Бургас, както и Green Deli Shop в София.

Хотел България, гр. Бургас

Изработка и монтаж на технически камък - Ка Ен Гранити ООД – гр. Бургас, интериорна фотография – Атанас Згурев

Green Deli Shop – гр. София

Интериорен дизайн и управление на проекта – The Fever Lab Ltd, Александра Карпузова, изработка и монтаж на технически камък Cimstone- Hierapolis – Стоун Уърлд ООД, интериорна фотография – Атанас Згурев

Частен дом – гр. София

Интериорен дизайн и управление на проекта – Кала Дизайн Студио, Яна Мечкарова, изработка и монтаж на технически камък Cimstone – Стоун Уърлд ООД


Какво е посланието или съвета ви към читателите на списанието?

Това, в което аз вярвам е, че с усилия и много работа целите се постигат. Никога не се отказвам, дори и в тежки моменти. Моята работата ми носи много удоволствие и цялата положителна енергия пренасям на клиентите си. Мога да кажа, че трудните времена ни правят още по-силни, така че никога не се отказвайте от мечтите си! Рано или късно , когато сме положили необходимите усилия, нещата се случват. Благодаря!


За повече информация можете да се свържете с нас:

АР Комерс ЕООД

София 1404, България, ул.Рикардо Вакарини N8, A22

тел: +359888959843

e-mail: info@cimstone.bgМисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.


0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

Comentários


bottom of page