Дойде моментът да разкрием част от журито на Startup Business Awards 2021

Стартъп наградите на BEM.BG не са просто ПР събитие, а имат за цел да отразят добрите и устойчиви стартиращи компании в България. Нашата мисия е да вдъхновяваме чрез примера на истинските предприемачи, тези, които са достатъчно смели, за да стартират бизнес и да бъдат полезни на обществото. Именно за това внимателно подбрахме компетентно жури, което споделя ценностите и посоката на класацията и което честно и прозрачно ще отличи най-перспективните участници. Ето ги и тях:


Swiss Educational Group

Swiss Education Group, глобален лидер в образованието в сферата на хотелиерството, туризма и бизнеса. С близо 40-годишен опит, уповаващ се на швейцарските традиции в хотелиерството, Swiss Education Group се ангажира да оборудва утрешните професионалисти с лидерските и предприемачески умения, силно търсени в хотелиерската индустрия и извън нея. Колежите на Swiss Education Group предлагат широк спектър от курсове, включително летни програми, бакалавърска и магистърска степен, което позволява на учениците да избират програми, които отговарят на техните индивидуални потребности и интереси в обучението.

С представител Кристина Кирилова.

Кристина има магистърска степен по международен мениджмънт на хотелиерството от Cesar Ritz Colleges. След образованието си, тя натрупва опит в хотелиерството с различни 5 звездни вериги, проучвайки позиции в почти всички отдели. Кристина не крие страстта си към индустрията и постигането на съвършенство в обслужването на клиенти, към пътуванията по света и опознаването на хората и техните обичаи. В момента тя е регионален мениджър за Swiss Education Group, с мисия да вдъхнови младите студенти да поемат по пътя на бизнеса и хотелиерството и да преследват мечтите си.Радослав Благоев

Радослав Благоев е високорезултатен бизнес консултант и ментор. Умението му да обучава и мотивира хора е несравнимо, точно както и любовта му към професията. Провел е стотици семинари и корпоративни обучения и ежедневно консултира бизнеси в най-различни браншове.

Радослав се концентрира върху развитието на модерни и работещи маркетинг стратегии въз основа на дълбокото познаване спецификите на потребителското поведение и на различните клиентски профили.

Бизнес философията му се гради върху в изучаване психологията на потребителите и върху таргетирания подход за интегрирана маркетинг комуникация.

Освен автор на играта “YOU LEAD”, Радослав е автор и на:

  • Бестселъра за България “Хвани Жокера”, която печели и приз книга на годината за 2017 г.

  • Бизнес над червената линия”, с която помага на хиляди компании да подобрят бизнес и маркетинг концепциите си.

  • ТИ ВОДИШ” – най-новата книга на Радослав, която излиза на пазара в началото на 2021 г. Книга, която трябва да прочете всеки предприемач.


Ивайло Кунев

Ивайло обича да продава и консултира. Мрази да се продава.


Създава и провежда обучения за най-големите български компании и достигна до над 20 000 души в над 1 500 семинара и обучения през последните 12 години.

Автор на бестселъри и наркоман по история на България. Обича всяко странно нещо в нашата история и лидерски модели. Неговата книга "Забравените истории на България" е доказателство за това ...

Започва дейността си като треньор бизнес развитие по необичаен начин. Първо има обещаваща кариера като мениджър продажби, след това е повишен до позицията директор на продажбите (с голяма заплата и облаги) и след две седмици напуска и става обучител...

Разказвач на истории, лектор и мотивационен говорител. Разказва истории, които карат хората да се променят към по-добро. Не обича да рекламира този факт, но ако го попитате, ще свърши тази работа безплатно. Това е неговата страст.

Това е първата част от авторитетното жури на Startup Business Awards 2021 на Списание “Български предприемач”. Очаквайте още изненади и невероятни имена, които се съгласиха да бъдат част от този проект. Ако и ти си стартирал бизнес и искаш да бъдеш по-разпознаваем и да бъдеш отличен от тези изключителни професионалисти, запиши се ТУК и участвай. Успех!ПОПУЛЯРНО СРЕД АБОНАТИТЕ

БЪЛГАРСКИ ПРЕДПРИЕМАЧ ПРЕПОРЪЧВА:

Получавай новини от списание "Български Предприемач"

©2020 by Списание "Български предприемач"