top of page

Европейска седмица на стартиращите предприятия - Startup Europe Week

Настоящата публикация е спонсориран пост. Тя е част от партньорството между Фондация “Започни Млад” и РТИК с цел развитие на мисията на фондацията.


Startup Europe Week Русе 2021

На 14-ти октомври Русе ще е част от Европейска седмица на стартиращите предприятия - Startup Europe Week.

След кратка пауза Русенска търговско-индустриална камара пое отговорността отново да организира събитие от поредицата SEW. Списание „Български предприемач" се включва като втори съорганизатор на събитието, което се осъществява с подкрепата и участието на Община Русе. С оглед на усложнената епидемиологична обстановка и с цел то да достигне до максимален брой участници, събитието ще бъде изцяло ОНЛАЙН и напълно БЕЗПЛАТНО срещу бърза регистрация на www.bem.bg/sew2021

Събитията от поредицата целят да информират всички предприемачи (стартирали и потенциални такива) за това кой може да ги подкрепи по предприемаческия им път и какви са наличните ресурси за това.

Тази година програмата ще вдъхнови и подпомогне настоящите и потенциални предприемачи с широк набор от теми и гост лектори. Сред предвидените теми са маркетинг, продажби, международна търговия, роботика и нови технологии, достъп до обучения и европейски програми за финансиране. Пълната програма и имената на лекторите можете да откриете на www.bem.bg/sew2021 За актуална информация следете още сайта на РТИК - www.rcci.bg и във Facebook на @rcci.bg

Startup Europe Week (SEW) е европейска инициатива обединяваща серия от събития, насочени към подкрепа на местните предприемачи, независимо къде се намират те. SEW се провежда в повече от 300 града в почти 50 държави, благодарение на 250+ съорганизатори, което го прави най-голямото регионално събитие за предприемачество в света.


Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.




Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page