Един българин, докоснал се до Доналд Тръмп - разказ на Наско Лазаров

В този брой ви запознаваме с един наш приятел, който се докосна до Доналд Тръмп. Вижте неговите впечатления от голямата среща.

Атанас Лазаров е собственик и управляващ директор на Агенция за публични комуникации PRofile international. Специалист комуникации с над 20 години опит. Носител на престижната награда “Човек на 21 век”, която му е връчена през 2013 от тв легендата Иван Гарелов в Резиденция Бояна. 2018 е обявен за “Знаменитост на годината”. Официален PR мениджър на на Sofia fashion week 2015. Носител на голямата награда за бизнес, мода и стил “PR на годината 2020”, с организатор дизайнера Красимир Недялков, Варна. Лицензиант на националния конкурс “Мистър България“. Продуцент на престижни руски събития в България и Европа.

Снимка: Иван КоловосДругите българи имали щастливата възможност на живо да срещнат Доналд Тръмп са най-красивите българки Наталия Гуркова, Жана Янева, Венета Кръстева.

г-н Лазаров е продуцент и създател на един от лъскавите и бляскави руски формати “Подмосковние вечера” 7 година. Негови домакини са били г-н Кирил Домусчиев, Стамат Барантиев, Орлин Попов, Павлин Койнов, Стоян Иванов.

Българинът Атанас Лазаров е единствения който получава покана и акредитация за един от най-популярните конкурси за красота, този за „Мис Вселена 2013“, собственост на Доналд Тръмп. За

България правата на този изключително бляскав конкурс държи модния корифей Страхил Гановски. Церемонията се провежда на 9 ноември 2013 в руската столица Москва. От около седмица участничките от цял свят са вече в града и участват в различни събития, които промотират конкурса и тях самите. Нашата страна представи красивата Венета Кръстева.


Да срещнеш @realdonaldtrump в руската столица Москва за няколко секунди, на метри пред екипа на VIP NEWS, Nova tv @nova.bg. Далечната 2013-та година ще запомня силно в моя живот. Като филмова лента минава всичко пред мен и още не мога да повярвам, сега когато целия Свят и Америка тръпнат в очакване на новия президент. Преди 7 години бях командирован в Москва, за да отразя българското участие на Мис Вселена - @venetakrasteva. На пресконференцията дадена от @realdonaldtrump ( тогава собственик на правата и световната модна надпревара @missuniverse ) появявайки се в залата в @crocuscityhall настана еуфория, аплодисменти и типичното за него позитивно излъчване и вдигане на палец “yes” ! Охраната му от над 20-30 човека почти не можеш да се усети. По червения килим пристигнаха с най-новите модели @_mersedez_benz_ @fkirkorov, @aerosmith и много други които влязоха и в оценяващото жури. Да видиш настоящия американски президент Доналд Тръмп на живо - безценен момент за цял живот. Никога не съм споделял този момент, силното положително зареждане при появата му. Признавам си ние с @nady_pavlova бяхме леко смутени и притеснени, сега обаче съм адски щастлив, че имах тази възможност да се докоснеш до големия световен лидер @realdonaldtrump ♥️✨🌍

Благодаря на Страхил Гановски за доверието!https://www.instagram.com/p/CHZ0ihRgKDn/

ПОПУЛЯРНО СРЕД АБОНАТИТЕ

БЪЛГАРСКИ ПРЕДПРИЕМАЧ ПРЕПОРЪЧВА:

Получавай новини от списание "Български Предприемач"

©2020 by Списание "Български предприемач"