top of page

Запознайте се с Ясен Филипов от Дулотек

С удоволствие привестваме Ясен Филипов, който е успешен български предприемач в сферата на търговията. В следващите месеци ще се запознаем в детайл с продуктите, които се предлагат чрез неговия бизнес и тяхното приложение и употреба. Но нека първо се запознаем с Ясен и неговите стъпки към успеха.


“Управлявам Дулотек ЕООД – фирма, създадена преди 4 години. Фирмата е търговска (засега) и работи в няколко направления: Онлайн магазин (sorbe.bg), физически магазин и дистрибуция. Продуктите, които предлагаме са с широка гама от категории - градина и дом (онлайн) и продукти за лов, туризъм и свободно време. Предлагаме както наши марки с високо качество, произведени по наши изисквания (оранжерии TunnelPro, батути JumpPro, фенери и ножове Dulotec), така и дистрибутираме водещи световни марки – фенери Fenix, ножове RuikeКои са основните стъпки, които смятате, че ви доведоха до успеха?


“Няколко са нещата, които спомогнаха за бързото ни развитие:

  1. Екипът, който има опит и работи с желание, което е рядкост в днешно време

  2. Инвестицията в софтуер, която е огромна за нашите размери, но вярвам, че тепърва ще виждаме финансови и организационни ползи от тази интеграция

  3. Нашите партньори и производители, които произвеждат висококачествени продукти с нашите марки, и клиенти, които ни се довериха и работят с нас

  4. Нашия опит, фокус върху резултатите

  5. И не на последно място - вярата ни, че нещата се случват с упорит труд и постоянство”Какво ви мотивира да продължавате напред с бизнеса си?

“Най-мотивиращи са резултатите и доволните клиенти. Надяваме се да виждаме и от двете по много в бъдеще. Предизвикателства има постоянно, като се започне от малкия обем на нашия пазар, труден избор на персонал, липса на складове в София, труден достъп до финансиране и т.н. Справяме се с всяко от тях по различен начин и засега се развиваме с добри темпове. Но ако мога да съветвам читателите нещо, то е:

Не се отказвайте и бъдете подготвени!”

Ако желаете да научите повече за широката гама от продукти, които се предлагат, посетете уебсайта на Sorbe.bg.

 
Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page