top of page

Защо да имаш метална визитка?

Присъединете се към революцията с метални визитки от SmartCard


SmartCard променя старомодната визитка за да подхожда на 21-ви век с напълно интегрирана NFC технология.


Тяхната метална визитка е най-ексклузивната визитка, изработена с матова черна неръждаема стомана. Фибро лазер, гравира надписа за професионален завършек.• 85mm x 53mm със заоблени ъгли.

• Лазерно гравирано в сребро или злато.

• Добавете вашата марка или лого, за да създадете напълно персонализиран външен вид.

• Възможност за експресна доставка, ако няма персонализация.Последната визитка, която ще си купите.

Имайте увереност, че знаете каквато и да е бизнес или социална среда - вашата визитка е също толкова бърза, колкото и вие, променяйте профилите в реално време чрез профила си на уебсайта.


Споделяйте повече

SmartCard използва NFC, който ви позволява да споделяте много повече от вашата информация за контакт. С над 30 различни действия, включително социални мрежи, уебсайтове, адреси.


Актуализиране в реално време

Спестете време и пари, като не се налага да купувате повече визитки всеки път, когато данните ви се променят. Просто променете данните си в рамките на 5 секунди от профила си.


Хартия???

Недейте просто да раздавате безброй визитки, откроявайте се и създавайте добро първо впечатление. Увеличете мрежата си, като запазите данните си някъде, където хората прекарват по-голямата част от времето ... телефона си!


ДВА НАЧИНА ДА СПОДЕЛИТЕ


Съвместим с всички телефони.

Не се изисква приложение.

Просто докоснете или сканирайте скара си с помощта на който и да е смартфон, без да е необходимо приложение или инсталация! Наистина е толкова просто!


ДОБЛИЖАВАНЕ

1. Докоснете телефона към картата.

2. Отворете известието.


СКАНИРАНЕ

1. Отворете приложението за камера.

2. Насочете камерата към QR кода.

3. Отворете известието.Метална визитка

Нашият най-ексклузивен продукт - първокласен, иновативен, поръчков.✔️ Лазерен дизайн

✔️ Табло за управление

✔️ Лесен за редактиране на профил

✔️ NFC

✔️ QR код

✔️ Работи с Apple и Android

✔️ Без месечни такси

✔️ Защитени данни


„Това е сериозна визитна картичка за хората, които приемат сериозно това, което правят и искат да покажат това“.


Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.

0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

ความคิดเห็น


bottom of page