Ива Павлова е номинирана за Мис Бизнес 2021

26-годишната съ-основателка на списанието ни бе номинирана за "МИС И МИСИС БИЗНЕС 2021". Тя участва наред с други номинирани бизнес дами в две категории : МИС и МИСИС.


Ива Павлова - първата българка, която успя да въведе в България дигитални визитки доказа, че е сензацията в тазгодишния сезон на наградите.


От неизвестно за масовата публика лице, тя блесна с номинации за Бизнес Жена на Годината 2020 в категория "Млад предприемач под 28 години, където спечели безапелационно, а сега попадна и сред фаворитите за най-престижните отличия на Дамски Клуб "Бизнес на Високи Токчета".

Това поредно признание показва, че работата й по SmartCards.tech не остава незабелязана за трета подред година.
Целта на конкурса е да покаже, че в България има качествени Жени, които успешно съчетават бизнеса и красотата. Те балансират между ум и тяло, физическа привлекателност и интелектуален капацитет. В България има не няколко, а много жени, които са достойни да носят Корона и да бъдат отличени за своите лични и професионални постижения.


Списание "Български предприемач" се гордее и пожелава успех на Ива.


Информация за конкурса:


Наградите в конкурса ще бъдат 3 вида: 1.На публиката - 3 награди за категория Мис Бизнес и 3 награди за категория Мисис Бизнес.

2.На журито - 3 награди за категория Мис Бизнес и 3 награди за категория Мисис Бизнес.

3.На фирми партньори, които сами избират своите фаворитки . Всяка фирма има право да награди до 2 /две/ от участничките по свой избор.

Конкурсът ще протече през следните етапи:

1.Подаване на предложения за номиниране; 2.Представяне на номинираните; 3.Гласуване с лайкове в соц. мрежа Фейсбук – за награда на публиката; 4.Явяване на живо пред жури и партньори в деня на конкурса на всички номинирани; 5.Обявяване на наградените и връчване на корони и ленти;


Място: "Palms Merkur Royale Casino" - Гранд Хотел Милениум, София


ПОПУЛЯРНО СРЕД АБОНАТИТЕ