top of page

Иновативно ПОС решение помага на търговците да оптимизират финансите си

С наближаването на летния сезон, бизнесите знаят, че трябва да отговорят на променящите се изисквания на своите клиенти. Това означава да са в крак с най-новите технологични тенденции и да предлагат гъвкавост в приемането на плащания, за да осигурят удобни и безпроблемни трансакции за клиентите.


Ново поколение фискално устройство - касов апарат, ПОС терминал и принтер в едно


Инвестирането в нови инструменти и оборудване обаче може да бъде скъпо за малкия и среден бизнес. За щастие, сега на пазара са налични иновативни решения, които могат да помогнат на търговците да отговорят на тези изисквания, без това да натовари бюджета им.

Наскоро пуснатия на пазара myPOS Carbon Fiscal е един от най-новите myPOS терминали, предлагащи бюджетно решение за малките и средни предприятия. Съчетавайки в себе си фискален касов апарат, принтер и ПОС терминал, новото смарт устройство превъзхожда първия фискален ПОС терминал на компанията и предлага множество нови функции, които го правят още по-ефективно и удобно за използване.


С myPOS Carbon Fiscal потребителите могат да издават фактури или касови бележки за всяко извършено плащане, елиминирайки необходимостта от поддръжка на отделни устройства като касов апарат, фискален принтер и ПОС терминал. Това спестява време и ресурси и осигурява управление на финансите в реално време.


Ето още какво сподели за новото устройство Полина Тоскова, управляващ директор на myPOS за България: “Със своя компактен дизайн, вграден принтер и удобен за потребителя интерфейс, myPOS Carbon Fiscal е специално проектиран да отговаря на българското законодателство. Така търговците получават цялостно решение за лесното управление на финансите си.”


Одобрен от Националната агенция за приходите съгласно Наредба H-18, myPOS Carbon Fiscal е удароустойчив и водоустойчив, със сертификат IP54. Освен това разполага с високоскоростен термопринтер и четириядрен процесор, осигуряващи по-бърза обработка на плащанията.


Устройството приема всички форми на плащане, включително безконтактни плащания, карти с чип и карти с магнитна лента. Освен това работи безпроблемно и с популярни дигитални портфейли като Google Pay и Apple Pay. А благодарение на включената в пакета безплатна SIM карта, устройството е в постоянна връзка с НАП.


За да се възползват от предимствата на myPOS Carbon Fiscal, търговците трябва да отворят myPOS профил, да попълнят сертификат за фискализация и да регистрират своето фискално ПОС устройство. Процесът не е труден и това показва броят настоящи myPOS клиенти - компанията обслужва повече от 150 000 търговци в над 30 страни.


В допълнение към устройството myPOS Carbon Fiscal, финтех компанията предлага много други иновативни инструменти и услуги, които помагат на търговците да управляват и развиват своя бизнес по-бързо.


Платформата myPOS не изисква плащането на месечни такси и обвързване с дългосрочни договори, което я прави удобно решение за фирми от всякакъв размер. А с добавянето на myPOS Carbon Fiscal към портфолиото на финтех компанията, управлението на бизнес става още по-лесно.

Повече информация за устройствата на myPOS, както и лична консултация със специалист, бизнес собствениците могат да получат в двата шоурума на компанията в София и Варна.


Подобни публикации

Виж всички
bottom of page