Какво е нужно, за да се справим с всяка криза?

Скъпи приятели и партньори на списание “Български Предприемач”,


Последната една година постави на изпитание бизнеса като цяло - някои трябваше бързо да намерят решение, за да не прекратят дейността си, други трябваше да запретнат ръкави и да се опитат да спасят бизнеса на клиентите си, за да помогнат по този начин и на себе си.


Трети пък имаха щастието услугите им да са по-търсени от всякога и им се наложи да оптимизират дейността си, за да се справят с всички поръчки.


И както обикновено, в бизнеса оцеляват най-адаптивните - тези, които успяват да видят възможностите, когато другите виждат само пречки, и да осъществят идеите си.


Точно такива истории за успех и преодоляване на препятствия ви разказваме и ние в списание “Български Предприемач”.


Можете да ги видите на уебсайта на списание “Български Предприемач” и в седмичния ни информационен бюлетин.


Разгледайте и тази порция от успешни предприемачи в Българи и партньори на BEM.BG:


Стефан Савов - Ние сме специалисти по организационно развитие и институционално укрепване. Нашата дейност включва диагностика на организационната структура и процеси; анализ на средата и оценка на ресурсите.


В бързо променящия се свят Ви предлагаме най-съвременни решения и консултации за внедряване на информационни технологии в цялостната дейност на организацията.


Ние ще Ви подкрепим в развитието на човешкия Ви капитал чрез дизайн и изпълнение на тренинг програми.


За разрастването на Вашия бизнес и достигане на нови хоризонти предлагаме и разработване и управление на бизнес и институционални проекти с външно финансиране.


Нашият екип е с дългогодишен опит и експертиза, а нашата цел е да подпомогнем Вашия бизнес!


Ние постигаме Вашите цели!

Web: https://euro-step.eu/


Ели Илиева - Ели Илиева от 20 години се занимава със земеделие , а от 16 години с Биологично зърнопроизводство. Има собствено производство био царевица Ели Илиева прави макарони, разработила е и специална серия от биомакарони със специфичен вкус на продукти от Фермерския фестивал „Произведено във фермата“ – шафран, биогъби шийтаке, лют пипер, роза дамасцена или шипково брашно. Леки, вкусни, питателни, здравословни. Варят се само 6 минути.

Житолюб ЕООД

E-mail: zhitolyub_ltd@abv.bg

Пламена Вилареал - Обожаваме модата, искаме да сте различни и оригинални.

Ние сме млада марка, съсредоточени в изработката на бутиково, дамско облекло. Вдъхновени от силната и независима работеща жена, майка и съпруга. Винаги в движение, но едновременно с това нежна, елегантна и модерна, създаваме удобни дрехи, с които няма да останете незабелязани.

Всеки модел е изработен ръчно, като в него са вложени много усърдна работа, чувства и сърце. Обръщаме специално внимание на всеки детайл и държим на качеството на всички материали, с които работим.

Пречупваме тенденциите през собствената ни призма, за да накараме нашите клиенти да се чувстват неповторими и различни.

Web: https://andyvil.com/bg/


Джия - Създаваме бани със стил!

Web: https://djia.bg/TRI SOFT - Вярваме, че иновационните пробиви се правят на границата на академичните изследвания и бизнеса! През годините сме спечелили доверието и признанието на нашите клиенти. Това беше възможно само с лично отношение към всеки проект и клиент. "Стандарт" не е дума в нашия речник.


Нетрадиционните крайни извънредни проекти са специалността на TRI Soft! Компанията е претърпяла няколко промени в своята структура и ориентация. Започнахме с основно графични дизайни и уеб сайтове, а сега сме по-ориентирани към визуализация на архитектурата в реално време, 3D моделиране и интерактивни мултитъч приложения.

Web: http://tri-soft.net/home


Георги Русев и Любомир Славов - Ние сме иновативна консултантска компания, селектираща доходоносни, иновативни и нискорискови възможности, от доказани партньори. Недвижимите имоти е любимият сектор на българския инвеститор. Поради тази причина и ние сме там, но по различен начин и с различни предложения от масовия пазар. За това нашите клиенти се чувстват специални и доволни от крайният резултат.

Web: https://partnersconsulting.bg


ПРОЕКТ 7 - Когато говорим за качествено строителство, ние говорим за стил, качество, уют, дом. За да превърнем един проект в дом, ние влагаме не просто над 14 годишен опит и 42 000 кв.м. застроени площи, ние влагаме сърце. Именно затова Проект 7 ООД е водеща строителна компания специализирана в комплексното изграждане на сгради за жилищно и мултифункционално предназначение със завършен цикъл на процеси – проектиране, строителство, довършителни работи до ключ и гаранционно обслужване.

За последните почти 10 години сме въвели в експлоатация над 20 жилищни сгради в гр.Бургас, гр.Поморие, и с.Радва както и 5 комплекса с над 180 къщи със търговско наименование Victoria Residences.

Web: https://victoriahill.bg/bg/


Swiss Education - Swiss Education Group, е глобален лидер в образованието в сферата на хотелиерството, туризма и бизнеса. С близо 40-годишен опит, уповаващ се на швейцарските традиции в хотелиерството, Swiss Education Group се ангажира да оборудва утрешните професионалисти с лидерските и предприемачески умения, силно търсени в хотелиерската индустрия и извън нея. Колежите на Swiss Education Group (SEG) предлагат широк спектър от курсове, включително летни програми, бакалавърска и магистърска степен, което позволява на учениците да избират програми, които отговарят на техните индивидуални потребности и интереси в обучението.

Web: https://www.swisseducation.com/en/
Passion4growth - Нашата мисия е да помогнем на ИТ компаниите да се отличават от своите конкуренти чрез процеса на генериране на лийдове посредством даване на стойност, който сме разработили. Ние правим този процес по-малко натоварващ и по-лесен за нашите клиенти. Ние просто свързваме хората, които взимат решения с компаниите, които носят стойност.


Нашата визия е да автоматизираме и оптимизираме напълно процеса на генериране на лийдове и да го направим опростен, сигурен и бърз. Ние улесняваме нашите клиенти да се насочват по-добре, да се свързват и да проследяват своите идеални клиенти с нашия специален процес на генериране на LinkedIn Lead Generation, който е постижим само с услугата Passion4Growth

Web: https://passion4growth.biz/


Actioncoach - ActionCoach е най-големия франчайз за бизнес консултиране в света с офиси в над 80 страни и над 1000 бизнес треньора. Треньорите ни работят с бизнеси от всички сектори, с различна големина на екипите и оборота, но с едно общо между тях - имат собственици, които искат да учат, да открояват бизнеса си от конкуренцията и да организират времето си така, че да се концентрат върху важните за тях неща. В сърцето на ActionCOACH са 14-те ценности на културата. Именно те изграждат нашата идентичност и ни правят това, което сме като компания и бизнес. Винаги се придържаме към тях, за да сме сигурни, че всеки, който се докосне или бъде докоснат от екипа на ActionCOACH, ще намери нещо ценно и ще се доближи до човека, който иска да бъде, или до целите, които иска да постигне. Кликнете на линка и вижте, кои са те.

Web: https://actioncoach.bg/


ЧДГ куест - Добре дошли! „Куест Академи“ се състои от Частна детска градина и ясла за деца от 1 до 6 години, и Частно основно училище „Куест“ за ученици от предучилищна група до VII клас.

Прекрачвайки прага на училището, децата поемат на неповторимо приключение в света на знанието!

Всеки, докоснал се до училището или детската ясла и градина, усеща, че в тях има нещо различно.

Обстановката и атмосферата са много близки до семейния уют, педагогическият персонал и техните възпитаници се държат с уважение помежду си и всички са като едно голямо семейство.

Обучението е насочено към постигането на високи академични резултати, пропито е с високи ценности и морал, а вратите са отворени за всички, независимо от тяхната социална принадлежност, националност и религия.

Децата растат щастливи, високообразовани, осъзнати и уверени личности, толерантни към различията си, с позитивно и активно отношение към обществото и света.

Училище „Куест Академи“ е различно, зареждащо с позитивна и творческа енергия място!

Убедете се сами!

Web: https://questacademy.bg


Радослав Благоев - Радослав Благоев е високорезултатен бизнес консултант и ментор. Умението му да обучава и мотивира хора е несравнимо, точно както и любовта му към професията. Провел е стотици семинари и корпоративни обучения и ежедневно консултира бизнеси в най-различни браншове. Той създава първата в света магнитна стратегическа бизнес настолна игра - YOU LEAD (Ти Водиш) именно по време на коронакризата.

Web: https://youlead.bg/Вижте също първата част - Предприемачи за пример


ПОПУЛЯРНО СРЕД АБОНАТИТЕ

БЪЛГАРСКИ ПРЕДПРИЕМАЧ ПРЕПОРЪЧВА:

bql fon.png
resource (46).png
Smartmoney-Logo-New.png (1).webp

Получавай новини от списание "Български Предприемач"

©2020 by Списание "Български предприемач"