top of page

Какво означава да си успешен фотограф?

Срещаме ви в Ани от Anny H. Photography - един успешен фотограф в Бургас. Такава е, защото е щастлива.


Ти си счетоводител, но в един момент решаваш да изоставиш тази професия и да се насочиш към нещо много различно и несигурно. Кога се случи това? Защо?

Да, завърших степен бакалавър по туризъм и имам магистратура по международно управление. В един момент, по стечение на обстоятелствата започнах работа като счетоводител. След като се роди синът ми и по време на майчинството, имах огромното желание да правя много и все различни снимки на детето си, исках да го заснема по най-добрия начин. Тогава реших да се запиша на курс по фотография, за да науча повече за снимането. От малка винаги съм имала различни фотоапарати, тогава бяха лентови . Още от първия ден на курса разбрах, че искам да работя това, че това ме влече и ми доставя удоволствие.

Много фотографи останаха без работа и съответно доходи по време на карантината. Как се справи с това предизвикателство?

Както повечето колеги и аз останах без работа по време на карантината. Затворих студиото за повече от месец. Намерих време за онлайн уроци, за четене на книги. Снимах това, което можех в дома си. Бях в постоянни разговори с моите клиенти, които нямаха търпение да отпаднат мерките, за да ги снимам. Поддържах активна своята фейсбук страница с игри, подарявах, усмихвах ги. Преодоляхме заедно периода на карантината.

Искате ли да прочетете повече?

Абонирайте се за bem.bg, за да продължите да четете тази изключителна публикация.

0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page