top of page

Качествената работа води до дългогодишен успех

Казвам се Наташа Витанова и в момента съм управител и собственик на фирма "Агроинсект" ЕООД. Това е семейна фирма, създадена през 1994г. от съпруга ми Константин Тодоров. Във фирмата работи и нашата дъщеря - Моника. Фирмата се занимава с ДДД дейности /дезинфекции, дезинсекция и дератизация/. Като цяло фокусът ни е насочен към професионалния пест контрол, обслужващ производствени предприятия /месо, млечни продукти, сладкарски изделия, аптечни производства и др./, логистични складове, банки, хипермаркети и др.


агроинсект

Какво прави вас и вашата фирма успешни?

Като основател на фирмата, с дългогодишен опит в областта, съпругът ми Константин Тодоров, от самото начало поставя няколко основни правила за работа, като целия екип спазва до днес. Всички работим със съзнанието, че услугата, която предлагаме е професионално изпълнена, с внимание към всеки детайл, с индивидуален подход към клиента, неговите нужди както и към спецификата на обекта. Затова днес като се огледам назад виждам 30 години успешно извървян път, спечелено доверие на нашите клиенти както и натрупан опит за справяне в извънредни и нестандартни ситуации. Това ни прави предпочитани партньори и конкурентно способни. Поддържаме постоянна връзка с клиентите си и постоянно провеждаме обсъждания в офиса за проблемите по обектите като търсим най-добрите решения, провеждаме периодични обучения на пест операторите, което също е сигурен залог за успех. С годините рекламата на "Агроинсект" е качеството на работа. Така с реклама "от уста на уста" станаха наши клиенти Логистичните бази "Ойрошпед", завода за самолетни части "Латеко ер" , фабриката за преработка на какао "Алкао" и др. С какви предизвикателства и проблеми боравите в своя бизнес? Разбира се както всеки бизнес и нашия има своите проблеми. Затова съпруга ми инициира и създаде първата асоциация за пест контрол както и беше нейния първи председател. Идеята на сдружението е да се засили и утвърди позицията като национален фактор за постигане на качество на ДДД услугите, високо експертно ниво на услугата и да стане център за връзка със световните и европейски тенденции в технологиите и концепциите за развитие на бранша.


агроинсект

Предизвикателствата също присъстват в нашата работа и ние работим активно по тяхното разрешаване. Те са няколко и обхващат различни сфери:

  • промяна в поведението на различните вредители в следствие на човешката дейност

  • промяна на климатичните условия, което води до промяна и нарастване на популациите на различните вредители

  • повишени изисквания за опазване на природата и използване по-ниско токсични препарати

  • необходимостта от повишаване на здравната култура, защото в основата си Пест контрола е здравна профилактика.

Затова моят съвет към читателите е да не пренебрегват и омаловажават ролята на услугата, да се доверяват на професионални фирми в бранша и да не забравят, че това е здраве за бизнеса и хората.

 
Елена Колева0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page