Когато страстта към любимото дело е извор на младостта Swiss Education Group

В месеца на любовта, всеки който я е открил и тези които копнеят за нея, се надяват на по-дълъг живот, всеки иска да остане възможно най-дълго млад. Извора на младост е тема на интерес от векове, има легенди за чудодейни предмети, заклинания, истории за алхимици, прекарали живота си в търсене на митичния „философски камък“. Аз като човек, който също държи на здравето си и иска да отложи старостта, имам своята тайна за младост – а именно да правя това, което ми харесва, да поддържам искрата вътре в мен жива.


Когато жизнената ти енергия те движи, когато страстта към любимото дело те кара да ставаш всяка сутрин от леглото готов „да покориш света“, всяка клетка от съществото ти вибрира на друго ниво и те поддържа млад. Точно това търсим в бъдещите си студенти в Swiss Education Group – искаме да видим искрата в тях, да чуем музиката в тях, както казва един от страхотните ни декани Макс Бехешт.


Ние вярваме, че сферата на туризма и хотелиерството не е за всеки, не във всеки гори този пламък и нашата задача е да намерим тези хора и да им помогнем да стигнат там където ги води тази музика вътре в тях. Така те ще имат щастието да правят това, което им харесва, да са полезни на себе си и хората около себе си. Сигурна съм, че всички знаете как когато видите усмихнат човек неволно и вие се усмихвате. Същото е и когато вършите любимото си дело, вие разпространяване тази енергия и помагате на повече хора да стигнат до техния източник на младост.


Обичаме да наричаме студентите си „agents of excellence“, защото ги учим да се стремят към съвършенство във всичко, което правят.


Бъдете здрави! Позволете си искрата във вас да ви води! Правете най-доброто, на което сте способни всеки ден и успеха ви е неизбежен!


Кристина има магистърска степен по международен мениджмънт на хотелиерството от Cesar Ritz Colleges. След образованието си, тя натрупва опит в хотелиерството с различни 5 звездни вериги, проучвайки позиции в почти всички отдели. Кристина не крие страстта си към индустрията и постигането на съвършенство в обслужването на клиенти, към пътуванията по света и опознаването на хората и техните обичаи. В момента тя е регионален мениджър за Swiss Education Group, с мисия да вдъхнови младите студенти да поемат по пътя на бизнеса и хотелиерството и да преследват мечтите си.Swiss Education Group, глобален лидер в образованието в сферата на хотелиерството, туризма и бизнеса. С близо 40-годишен опит, уповаващ се на швейцарските традиции в хотелиерството, Swiss Education Group се ангажира да оборудва утрешните професионалисти с лидерските и предприемачески умения, силно търсени в хотелиерската индустрия и извън нея. Колежите на Swiss Education Group предлагат широк спектър от курсове, включително летни програми, бакалавърска и магистърска степен, което позволява на учениците да избират програми, които отговарят на техните индивидуални потребности и интереси в обучението.


39 преглеждания0 коментари

ПОПУЛЯРНО СРЕД АБОНАТИТЕ