Между ангели и демони в един нов святМного от вас, вярваме, са искали да променят света и да го направят по-добър. Това е била и мечтата на сър Николай Шарков, за който ви разказахме в предишния брой. Вместо да промени света, той решава да създаде собствен различен свят наречен TITAN EVOLUTION. Но за да го направи той трябва да е дяволски добър и да изпипа до съвършенство всеки един елемент, започвайки от риска и стигне до профита (печалба). Неговата мисия започва със създаването на финансово инвестиционната компания TITAN EVOLUTION. За да защити доверието на инвеститорите и да изгражда репутация, решава първо да покаже на света една наистина добре структурирана компания с работещ модел и след това да предложи различни финансови продукти.
За разлика от стартъпите и новосъздадените компании, при които риска на инвеститорите е огромен, той със собствени сили и средства създава един работещ модел с безупречно ноу-хау. Година и половина след началото на проекта предлага и първият финансов продукт, който е същевременно уникален и ефективен. Това е първият арбитраж на физическо злато. Тук най-големият риск е не загуба на капитала, а невъзможността за сделка или липса на профит. За да избегне този момент, продукта е ограничен и поради големият интерес още през този ноември (три месеца след като е пуснат) ще бъде изчерпан. Три месеца по-рано от очакваното. И като всяка успешна компания и TITAN EVOLUTION от декември месец е подготвила два нови доходоносни продукта. Отново иновативни, защитени и изключително добре проверени. За първи път в историята ще предложат възможност на обикновените хората да разполагат със собствена златна мина.


Проекта TITAN MINING VILLAGE, който стартира от 1 декември, предлага от малки мини тип шахти до големи златни мини тип open-pit, защитени с множество проучвания и превърнали се в ноу хау на компанията . С този финансов продукт ще предложат не само добра доходност, но и своето безупречно ноу-хау на всеки готов да бъде част от един нов и различен финансов свят, в който основният актив е златото. Така всеки с ангелска душа ще има по голяма възможност да увеличи финансите си и да бъде добродетел в различни благотворителни каузи.Направете запитване тук: office@tevolutioninvest.com

ПОПУЛЯРНО СРЕД АБОНАТИТЕ