top of page

Мечтания дом на брега на средиземно море, как е възможно?

Първа пълна работна седмица в Северен Кипър. Преминала изключително успешно и ползотворно. С приятно усещане за баланс, с време за семейство, за спорт, за бизнес. Много е приятно чувството да управляваш бизнеса си от Средиземно море. А сега е време за заслужена вкусна вечеря в гурме ресторант Delicious, Courtyard. Наздраве.

С трепет очакваме другата седмица в която 12 човека от България ще участват в инвестиционна обиколка на имотни проекти по покана на "Partners Consulting" & "Dovec Group". Очакват ни прекрасни мигове.

Как ви звучи вкъщи да имате...


Външен басейн - 80 м./+ детски/;

Вътрешен басейн;

Мини голф;

Външен шах с големи фигури;

Модерен фитнес;

Сауна;

Хамам;

Салон за красота;

Супермаркет;

Гурме ресторант;

Мини Аква парк;

Детска площадка;

Спортен ПЪБ;

Спортни занимания по график;

Такса поддръжка:

1. 40.00 паунда/м за СТУДИО

2. 50.00 паунда/м за 1+1

3. 60.00 паунда/м за 2+1

На 400 метра отстояние от топ плаж Long Beach на Средиземно море?

А как ви звучи да отидете там на четиридневна инестиционна обиколка, на разноски от вашите домакини от Partnersconsulting и DOVEC и да бъдете посрещнати като кралски особи?

Уникална атмосфера в комплекса и около него, устроена инфраструктура, цени двойно по ниски от познатите ни в България, а сравнено с морските курорти до 3 пъти по-ниски.


Можете да се убедите сами посещавайки Северен Кипър, гр. Фамагуста, район Искеле, комплекс Courtyard
Как може да се сбъдне това?Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.

0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

Comentários


bottom of page