Мисия усмивка в Африка, Занзибар с д-р Венета Павлова

от Aгенция за публични комуникации ПРофайл"Успяхме и усмихнахме толкова много деца от Африка"

- Мария Силвестър и Атанас Лазаров


Два месеца подготовка, два месеца усилени преговори и уговорки.

Заминаването ни до Африка,Занзибар искахме да бъде по различно и запомнящо се от всички останали. Искахме да дарим усмивка на най-малките,най-сладките деца, деца израснали без родителска грижа и подкрепа.


Първия в мисията подари усмивка на децата от Занзибар, подкрепи г-н Георги Пасев, един от собствениците на лидерите в туристическия бранш Абакс и Екватор. Огромните кашони и обеми, над 50 на брой не се оказаха пречка, за да телепортираме от България в Африка.


Мисията ни не беше лека, изпипахме всеки един детайл, всяка една малка подробност.

И не съжаляваме.Мощна подкрепа ни оказаха българския натурален чай Ботаникъл,


Посетихме и се докоснахме до над 350 малчугани от сиропитилището Bububu в Занзибар, сподели в своя инстаграм популярния експерт комуникации Наско Лазаров от Занзибар.


“Раздадохме много подаръци- над 500 четки и пасти подсигурени от Елгидиум, образователни игри и табла за орална хигиена, но най-важното бе, че Ева и Оги Павлови им дадоха знания-научиха ги как да мият своите зъби, какво трябва да спазват, за да бъде усмивката им здрава и щастлива.” каза д-р Венета Павлова, виновник за кампанията в Африка.Дарихме заедно с невероятните Мария Силвестър и Наско Лазаров дрехи от Pause Jeanse , здравословен чай от Botanical tea , оризов чипс Rice up и огромна морална подкрепа. Благодарим от сърце на туристическия ни гид Екватор Георги Пасев и хотел Верде Занзибар.


“Докосвайки се до децата на Африка,Занзибар ( израснали без родителски грижи ) и до майка Сузана ръководител на сиропиталището Вububu, ние си тръгнахме по-добри, щастливи и удовлетворени, защото вече имаме нови приятели, които от тук нататък могат да разчитат на нас.


Сигурни сме, че това е първата крачка в тази значима мисия да даряваме усмивки.” допълни пред медиите още д-р Венета Павлова, двигател на кампанията.


“Сърцето ми се стопи,когато вечера получих съобщение от възпитателката на сиропиталището, която искрено благодари за отделеното време и сподели огромната радост на малчуганите от дарените усмивки и подаръци. Българският натурален чай Botanicus tea и здравословния оризов чипс Rice up ще имат децата за закуска.

Pause и Flair дариха летни тениски и шапки за най-малките.


Всичко това ме прави значим и удоволетворен от извършеното благородно дело. Искахме,взимайки с нас енергията и позитивната философия на Африка, да дадем и ние частица от нас. Искахме да дарим повече усмивки... ! Повече радост, повече грейнали детски лица. “ развълнуван сподели емоцията си организаторът Атанас Лазаров.


Stay strong! Respect & Love!


Atanas Lazarov

PR of the year 2020!

+359 888 90 99 11

www.pr-lazarov.com

ПОПУЛЯРНО СРЕД АБОНАТИТЕ

БЪЛГАРСКИ ПРЕДПРИЕМАЧ ПРЕПОРЪЧВА:

bql fon.png
resource (46).png
Smartmoney-Logo-New.png (1).webp

Получавай новини от списание "Български Предприемач"

©2020 by Списание "Български предприемач"