top of page

Нашите редовни гости

Този месец ще бъде обърнато внимание на аудиторията, която е запалена и им е хоби да снимат не само хора, но и птици и живописни картини от реалния живот, а именно така наречените - орнитолози.


Тази група от хора са нашите редовни гости на хотел „Боряна“ през годините от 2016 година насам в месеците преди така наречения „летен сезон“ и след него у нас.


Бургас

Нашата съвместна работа започна в един прекрасен слънчев септемврийски ден, когато баща ми ги докарва с 20-местния си бус, който все още бива наеман за тези групи, за да ги води да разглеждат местностите и езерата около Бургас, а и във вътрешността на страната.


Избрали са нас като партньори, тъй като сме малък, но бутиков семеен хотел, който също обслужва гостите си с лично внимание и отношение, за да се усети гостоприемството на нас, българите.


Този колектив от хора, в по-голямата си част, е съставен от жители чужденци, които вече са в пенсионна възраст и са пожелали да се отдадат на интереса си да изучават живота на птиците. Клиентите ни са от различни европейски държави - Германия, Австрия, Белгия, Англия и това което им предлагаме е полупансион, като по някога обядват в нашето бистро или им се подготвя сух пакет.


Като наша запазена марка на семеен комплекс „Боряна“, през първата вечер им предлагаме по чаша ракия или наше българско вино, за да усетят българската топлина и нежност от традиционни за нас високоалкохолни напитки.


ракия

Причината, поради която се връща този наш гост е една и не е трудно човек да се досети, а именно нашата българска природа около Крайморие и околността, която предразполага за такъв тип туризъм- с най разнообразни видове птици.


А какво харесвам в този наш гост?


александър тодоров

Със сигурност техния положителен дух и желанието да станат в 5 часа , за да могат да видят някой пеликан или гъска, а вечер да направят опис на всички останали други птици, които са зърнали и даже наблюдавали с часове.

Това те зарежда и ти подсказва, че никога не е късно да започнеш новото си хоби!


Макар и за известно време да изчезнахме от Вашето полезрение Мили Колеги, читатели.


Аз, Александър Тодоров не спирам да мисля за Вас, потенциалните наши гости, как бих Ви създал едно специално семейно преживяване във всеки един сезон от годината, защото ние сме тук за Вас!

 
Елена Колева
Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page