top of page

На ВАКАНЦИЯ Може и да танцуваш

В навечерието на Денят на народните будители, искам да споделя за партньорството на Ваканция М с още един съвременен будител – Десислава Димитрова-Аргирова и Танцова работилница.


Актуална тенденция в детския туризъм е да отидеш на лагер, да се забавляваш и едновременно да надграждиш умения и знания. С такава насоченост създаваме преживяванията за младите туристи, ние от Ваканция М.


В партньорство с Танцова работилница организирахме обучителен танцов лагер в Родопите, на едно райско място.

В програмата включихме обучително - лекционни модули със заложени цели за изграждане на танцова грамотност, култура и емоционални умения.


Малките балетисти имаха възможността да разширят и упражнят свойте знания в лагерното обучение. Те надградиха свойте знания с нови и упражниха вече натрупаните. Танцьорите тренираха и подобряваха своята обща физическа подготовка, необходима на всеки развиващ се творец в танцовото изкуство.


Времето за отдих беше посветено на походи в мистичните Родопи, арт и кулинарни работилници. Децата успяха да придобоят интересни кулинарни умения, сътворяваха лични арт творения и се докоснаха до приключенски "Лов на светулки" в гората.


А вечерите в планината бяха посветени на приятелството, отборни игри и задружни забавления край огъня сред аромата на билков чай.Откъснати полезно от ежедневието си в градските условия, потопени в света на танца и това, което обичат децата, заредени с чист въздух, знания и приятелски спомени си обещахме, да се върнем отново през следващото лято.


„Правете това, което правите толкова добре, че те ще искат да го видят отново и да доведат приятелите си.“ – Уолт Дисни

0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page