top of page

Новата книга на Стояна Нацева е вече факт!

Във вълнуващия свят на личностното развитие и психологичната еманципация, Стояна, вече утвърден автор и ментор, създава своята тринадесета книга - "Аз съм всемогъщ". След вдъхновение, натрупано от многогодишния си опит като ментор и автор на успешни заглавия, Стояна разкрива пред читателите ключови моменти за преодоляване на житейските предизвикателства. В тази статия, ние ще се запознаем с основната идея зад "Аз съм всемогъщ", как тя се вписва в богатия писателски портфолио на Стояна и как тя подпомага нейната мисия като ментор и автор. Освен това, ще научим как Стояна вдъхновява читателите си да преодоляват предизвикателствата в живота си и как литературата може да бъде мощен инструмент за вдъхновение и промяна за българските предприемачи и читатели. Впуснете се в пътешествие към по-доброто "Аз", вдъхновението и успеха със страстната Стояна.


Стояна Нацева

Стояна, Вашата нова книга вече е факт. Можете ли да споделите какво вдъхновение стои зад нея и каква е основната идея, която искате да предадете на читателите?


Моята тринадесета книга се нарича „Аз съм всемогъщ“ и решава проблеми, които от моята практика забелязвам, че притесняват много хора:


-  липса на самочувствие

-  страхове и панически атаки

-  ограничаващи вярвания

-  безцелно съществуване

-  липса на мотивация и последователност

-  ниска лична ефективност

-  влошена комуникация с околните


Знам, че много хора сега са обзети от тревожни мисли. Липсват им пари, стабилност, работа, любов, вяра в бъдещето. Но всичко, от което човек наистина се нуждае, е вътре в самия него. В моята книга „Аз съм всемогъщ“ ще откриете двете стъпки, които ви делят от овладяването на контрола над обстоятелствата, от усещането за всемогъщество: качествена и правдива информация и действия съобразно новите знания. 


В предходните си 12 книги, Вие сте засегнали различни аспекти на личностното развитие. Как новото издание се вписва в тази серия и допринася за Вашата обща визия за растеж?


В тази книга ви предоставям най-важното от натрупаното от мен познание и изпитаните от мен практики, давам ви решенията на всички основни житейски задачи. Аз вярвам във вас и вашия потенциал. Повярвайте и вие!


Получили сте награди за писател и будител за последните години. Какво значение имат тези отличия за Вас и как те отразяват на Вашата мисия като ментор и писател?


Всяка награда за мен е важна. Тя ми дава стимул да продължавам, вдъхновява ме за нови и нови проекти. Благодарна съм на всички мои почитали и последователи, за подкрепата и обичта, която ми показват. Това за мен е най-голямата награда – великолепните резултати на всички мои последователи. 


Като „Ментор на десетилетието“, какви са основните принципи, които предавате на своите ученици и последователи чрез своите книги и обучения?


На първо място смятам, че всеки един от нас трябва да изпитва любов и уважение към родителите и рода си. Силата на рода е нашият неизчерпаем ресурс. В моята книга „Силата на рода“ е заложена технологията как да се сдобием с него. Изключително важно е всеки да обича и приема себе си. Точно затова написах и първата ми книга „Бъди центърът на своята вселена“, защото когато всеки застане на правилното място в системата, всичко се подрежда. Хората трябва да живеят без тайни и лъжи и да се гордеят с всичко, което правят. Трябва да има баланс между даване и получаване, защото това е изключително важно за живот в изобилие. Човек трябва да поеме отговорност за живота  и щастието си. Всеки сам е господар на живота си и трябва да живее по своите собствени правила.


В своите публикации Вие често говорите за преодоляване на предизвикателствата. Какви са някои от ключовите съвети, които давате за преодоляване на препятствията в личния и професионалния живот?


Най-ценният съвет, които мога да дам на вашите читатели, е да слушат душата си. Всеки един от нас е тук със своята мисия и допринася за благото на обществото. Сега е времето да живеете живота си в благодарност и удоволствие, да правите всеки ден малки жестове към себе си и най-важното - да инвестирате в себе си, защото това е инвестиция, която ще ви се върне многократно. Предишните грешки са всъщност опита и фундамента, върху който можете да изградите великолепното си бъдеще.


Как Виждате ролята на литературата в образованието и предприемачеството? Книгите могат ли да бъдат инструмент за вдъхновение и промяна за българските предприемачи?


Книгите са изключително голямо вдъхновение. Аз написах моите 13, които са не само книги, а цели тренинги. Те вече са продадени в над 100 000 екземпляра в България и чужбина и реално промениха живота на стотици хиляди хора. Ежедневно получавам множество положителни обратни връзки от читатели и виждам как много от тях се вдъхновяват и създават свои успешни бизнеси, събират смелост и правят крачката, която са отлагали дълго време.


Стояна Нацева

"Аз съм всемогъщ" на Стояна е книга, която разкрива пътя към по-силната и по-усъвършенствана версия на себе си. С многогодишния си опит и страст към менторството, авторът ни предоставя не само знания и инсайти, но и инструменти, с които да преодолеем предизвикателствата в живота си и да постигнем успех и изпълнение.


Тази книга е напомняне, че всичко, от което се нуждаем, е в нас самия. Тя ни насочва към вътрешния ни потенциал и ни учи как да се изправим пред животните предизвикателства с вяра и увереност. Стояна ни показва, че можем да преодолеем страховете, да променим вярванията си и да създадем живот, който истински обичаме.


Затова, призоваваме ви да влезете в света на "Аз съм всемогъщ" и да направите първата стъпка към промяната и растежа си. Прочетете тази книга с отворено сърце и готовност за промяна. Нека тя бъде вашата инспирация и насърчителство да преследвате мечтите си, да се изправите срещу всички предизвикателства и да постигнете върховете, които сте мечтали. Вие също можете да бъдете всемогъщи - стига да повярвате в себе си и да действате.


Започнете днес и вижте как животът ви се променя към по-добро, стъпка по стъпка, с "Аз съм всемогъщ".


0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page