top of page

Отговорност пред нашите корпоративни клиенти

В сферата на услугите, клиентът заема приоритетно място, независимо от индустрията. За съжаление, е доста срещано, интересът на клиентите да е пренебрегнат поради невнимание или пренебрежение от страна на фирмата, която предлага услуга на своите клиенти. Точна така, се оказва и в сферата на застрахователните фирми. Емил Йонидов, собственик на UNI STATE BROKER, разказва от първа ръка, условията, в които е срещал клиенти, преди те да бъдат обслужени от неговата фирма. Като фокус на разговора е методът на анализиране на разхода по застраховка на своите клиенти, който екипът на UNI STATE BROKER периодично прави за своите клиенти.


“По повод на темата, искам да кажа следното, че последните 5-6 години доста често се случва да попадам на нови клиенти, правейки анализ на застрахователното портфолио, виждам застраховки и полици, които или въобще не са нужни, или са сключени при параметри, които най-малкото, не са ценово добри за самия потребител. И понеже това, много зачестява през последните години, според мен това е една голяма болка на българския бизнес. И така всъщност се роди идеята, ние да предлагаме този анализ на портфолиото на компаниите.”


Чрез този тип анализ, ние от UNI STATE BROKER добавяме ясна представа дали включените рискове в една застрахователна полица са актуални, нужни и използвани от клиентите. Емил продължава с още един пример за некоректно издадена полица за фирма, занимаваща се с битова климатизация.

Цялото интервю с Емил Йонидов, може да гледате тук:

“Изпращат ми една полица с желанието да я продължим, като изискване към тяхната работа. Аз им изпратих въпросник, който да попълнят и разбирам, че им липсва лиценз от камарата на строителите, което е задължително условие, за да бъде издадена тази тип застраховка. След разговор с тях, разбирам, че те плащат тази застраховка вече от 5 години, въпреки, че нямат лиценз нито като строител, нито като проектант. Следователно, тази застраховка не е била валидна през цялото това време, въпреки, че е била платена. След като разбрахме това, издадохме професионална отговорност, която е за тяхната дейност, за да могат наистина да имат адекватно застрахователно обезщетение при нужда.

Този тип анализ е възможно да се извърши на всеки тип застраховка. Най-разпространените типове застраховки са автомобилните,- имуществените, допълнителното здравно осигуряване, професионалните отговорности и др.

Независимо от вида застраховка нужна на един бизнес, екипът на UNI STATE BROKER, поемат отговорността към своите клиенти да предложат правилната услуга с коректни параметри, индивидуално селектирани за своите клиенти.


“Това, което винаги съм казвал е, че ако от някоя компания ме потърсят за астраховка, разбира се, че ще ги оферирам, но, няма да дам оптималното решение. Ако клиента желае да му дадем максималното ценово, и качествено предложение, то ние трябва да направим анализ, за да видим какво притежава като имущество, за да можем да му направим пакетна цена, която да не е такава, която да му бъде предложена във всеки офис в който влезе. Нашето желание е да имаме лични отношения с всеки един от нашите клиенти.” Условията, които UNI STATE BROKER предлагат е на първо място отговорност към своите клиенти и персонализирана услуга, която е подготвена спрямо техните нужди. Ако имате желание да се консултирате с екипа им, може да проверите как да се свържете с тях на техния уебсайт.

 

Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page