Отървете се от визитките за еднократна употреба!Представяме ви SmartCards.tech устойчивата, безконтактна алтернатива.

Базираният в България технологичен стартъп SmartCards.tech пуска на пазара първата в България дигитализирана визитна картичка през 2017г. Революционирайки остарялата бизнес необходимост, SmartCards.tech рационализира трансферите на контакти, предоставяйки безконтактно решение и по този начин спестява милиони визитки от сметището.

С отчетените 27 милиона визитки, отпечатвани ежедневно в световен мащаб, 88% от които се хвърлят в рамките на една седмица след предаването им, SmartCards.tech предлага устойчива, елегантна и безконтактна алтернатива на българските потребители.

Иновативната технология позволява на потребителите да импортират своите контакти и да ги актуализират при необходимост - което означава, че няма повече нужда от печатане на нови визити при промяна на професия или смяна на телефон/имейл. Споделянето на контакти е лесно, просто доближете или сканирайте вашата визитка SmartCards.tech със смартфон, за да споделите безпроблемно контактите си.

Устойчивият ергономичен дизайн на SmartCards.tech е изработен от материали за многократна употреба, създавайки екологична и издръжлива карта, която ще устои на времето.

SmartCards.tech е достъпен за онлайн покупка на цени, започващи от 49.99 лв. Потребителите могат да изберат да персонализират своята визитка, като се предлага персонализиран печат за 69.99 лв.

SmartCards.tech революционизира индустрията за визитки и насърчава потребителите да се откажат от визитната картичка за еднократна употреба.

ПОПУЛЯРНО СРЕД АБОНАТИТЕ

БЪЛГАРСКИ ПРЕДПРИЕМАЧ ПРЕПОРЪЧВА:

Получавай новини от списание "Български Предприемач"

©2020 by Списание "Български предприемач"