От любов към живота или живот от любов.Преди да продължите към следващите редове се убедете, че няма нещо, което да ви заплашва наоколо, усетете стола на който сте седнали и си припомнете колко добър човек сте.

Ако вече сте тук и сега нека заедно да видим реалността.

За много хора и бизнеси времената са тежки, но истината е, че ако се уповаваме на това, те ще станат още по трудни. Бездействието и оплакването ще застрашат вас и близките ви. Само гневът, осъзнавайки безсилието си, ще ви извади от бездната. Използвайте го за гориво, защото честно казано на никой не му пука за вашите проблеми. Да, така е, вашите проблеми са скучни за вашият събеседник, но вие вече сте се примирили отричайки възможността за промяна. Възможност има, но дали я искате.


Аз вярвам, че щом сте стигнали до този абзац вече сте готови. Готови за любов към живота и за живот изпълнен с любов. Любовта е сила, тя е част от вашето съществуване. Оправданието е стоп лоста. Сега може да изберете позиция "Пир по време на криза или криза по време на пир". Вие, които четете тези редове, сте хора които поемат отговорност, хора които живеете с любов. Не я убивайте заради ограничаващите вярвания на околните, които всъщност искат да са като вас, но не им стиска.

За всяко лошо нещо има достатъчно добра причина да се случи. Откривайки я, вашия свят ще става по-добър.

В месеца на любовта трябва да я изживеете, да я почувствате. Понякога надграждайки себе си, за да бъдем по-добри в лицето на любимия, ние губим връзката с него. Съхранете себе си, дайте първо любов на себе си и след това я споделете с човека до вас.

Докосвайте го нежно и не очаквано, възбуждайте интереса му с не очаквани, кратки, лични, отворени въпроси. Такива с, които той не може да отговори с да или не.

Например :

Какво те накара днес да обуеш точно тези чорапи?

Ако отговорът се е забавил с повече от 4 секунди или отвърне на въпроса с въпрос тогава вече трябва да се мобилизирате и да го вдигнете емоционално. Този човек е в капана на ниската емоция.

А как ще стане това ще ви разкажа в следващата статия.

Обичайте се, за да ви обичат.


ПОПУЛЯРНО СРЕД АБОНАТИТЕ

БЪЛГАРСКИ ПРЕДПРИЕМАЧ ПРЕПОРЪЧВА:

Получавай новини от списание "Български Предприемач"

©2020 by Списание "Български предприемач"