top of page

Защо да избереш почивка в България?

Настоящата публикация не е спонсориран пост. Тя е част от партньорството между Фондация “Започни Млад” и Harmony Suites Monte Carlo с цел развитие на мисията на фондацията.


Какво представлява "перефектната почивка"? Съществува ли изобщо такова понятие?

Отговорът е ДА и тя е различна за всеки. Днес ще ви представим една визия за перфектната почивка, която ни споделиха наши читатели в запитване и, която до голяма степен споделяме и ние.

Чистота, защитено лично пространство, спокойствие, сигурност, удобства, отношение, разнообразие. Това са основните показатели, които търсим, когато оформяме представата за нашата перфектна почивка. Някои биха добавили и цена. Ние сме съгласни с последното, да, цената трябва да е адекватна, за да получим всичко горе изброено. Цената винаги е била ситото, което определя аудиторията във всеки бранш. Ако цената не е адекватна, което означава да е прекалено ниска или прекалено висока, то тогава аудиторията е объркана, масова и смесена, а това е най-лошото за всички нива от обществото.


Едно от най-ценните неща в една почивка е да си обграден от количеството хора, което е най-здравословно за теб, но и тези хора да отговарят на твоите ценности и стандарти на начин на мислене.

Ето защо решихме да останем в Слънчев бряг тази година и да потърсим още качество в най-големия български курорт. За наше щастие търсенето не беше дълго, напротив на 5 минути от любимите ни барове на плажа ние се озовахме на едно място, което буквално ни накара да забравим морето. Още с влизането се оказа, че това не е обикновен затворен комплекс, а екзотичен оазис в средата на морския ни курорт, който предлага всичко, от което имаш нужда в твоята почивка.


Басейните са много приятни и не са препълнени, светлинното шоу вечер не е натрапчиво, а напротив - създава романтично усещане и, поне при нас, събуди креативност, която ни помогна да завършим 5та си авторска книга "Как да стартираш бизнес без собствен капитал". Повярвайте ни, много е трудно да намериш летен затворен комплекс, в който да можеш да пишеш спокойно и това определено ни изненада.

Името на това любимо наше откритие е Harmony Suites Monte Carlo,  представлява няколко комплекса от апартаменти с една или повече спални и предоставя истински комфорт и пълноценно преживяване за млади двойки като нас или за по-големи семейства.


Разбрахме, че можем да си купим апартамент в новите сгради на фирмата и това да се превърне в постоянна локация за нашата почивка - защо пък не! Няма да е нужно да се притесняваме за поддръжка, защото те ще се грижат за всичко, като допълнителна изненада разбрахме, че работят целогодишно и можем да посещаваме техния спа център дори през зимата - няма да имаме ограничения, кога да ходим на почивка в България.

Кой е казал, че зимните месеци не са подходящи за бягство на морето :)

Разбира се, тук видяхме доста популярни имена, но и това се оказа поредна приятна изненада, защото нямаше никаква шумотевица около тях, напротив, атмосферата е приятелска и хармонична. Имаме чувството, че в комплекса всички сме съседи и приятели от поне 30 години, единствено няма нужда да се питаме за сол и захар, защото от комплекса са се погрижили да не ни липсва нищо в нито един момент.

Сега отиваме да поговорим за инвестиционната възможност за нашето студио, а догодина ще се върнем със сигурност и ще се радваме да видим, че сте станали част от нашите любими съседи в комплекса.


Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.


0 коментара

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page