top of page

Пионерите в предлагането на инвестиционни имоти на Средиземно море за България

Представяме ви двама души, които са не само свръх резултатни в сферата на инвестициите и продажбите, но и готови да споделят знанията си с всички нас. Щастливи сме, че можем да ви запознаем с тях и да почерпите и от техния опит на страниците на списание “Български предприемач”. Вижте ги:

С вас ще си говорим за много интересни неща и за много пари, но. Разкажете ни първо по нещо за вас. Кои са Георги Русев (Г.Р.) и Любомир Славов (Л.С.)?

Г.Р. - Здравейте, първо бих искал да изразя удовлетворението си, че ни оказвате чест да сме поканени на страниците на вашето списание. Казвам се Георги Русев, на 43 г., в личен план съм изключително щастливо женен, съпругата ми се казва Искра и е искрата на моя живот, с любов и търпение отглеждаме четирима сина.

В професионален план като се обърна назад отчитам, че вече 28 години, да правилно четете, вече 28 години се реализирам чрез търговия, продажби и директен маркетинг. Моята професионална история започна още като дете. Още като невръстен тийнейджър се осмелих и направих първите си крачки започвайки като търговски пътник - школа, на която съм безкрайно благодарен.

От 16 години се развивам като експерт по финансово планиране, наставник по продажби, ментор личностно развитие, лектор на национални и международни бизнес форуми. Възприемам се като млад на възраст, но с опита на възрастен човек. Уповавам се най-вече на практиката. С гордост споделям, че през цялата си кариера съм награждаван с възможно най-високите отличия и материални награди съпътствали професионалните ми и кариерни постижения.

Л.С. - Здравейте, от свое име също бих искал да изразя благодарност за поканата да споделим от страниците на вашето издание нашите идеи и проекти, нашите знания, съвети и ноу-хау. Казвам се Любомир Славов, на 38 г. и преди 10 г., срещайки Георги Русев на бизнес събитие, живота ми пое в нова за мен, особено към онзи момент, посока.

Взех решение да тръгна по пътя на свободното предприемачество, продажбите и личностното развитие. Да не разчитам на външни сили, а да поема пълен контрол над живота и финансите си.

С времето натрупах нужния опит, доказах първо на себе си, а и но околните, своите способности да реализирам високи професионални и кариерни резултати. Това доведе до момента, в който с Георги оформихме нашия тандем и вече обединени, идеологически и юридически, да следваме нашия общ път към и в успеха. Също изпитвам особенна страст и задоволство, докато съм пред аудитория като лектор, който има възможност да сподели своя опит и идеи за финансови стратегии, продажби и развитие на личността. Именно, защото черпя от извора на познанието на приложната практика.


Кое е актуално при вас в момента? Какво ще видим първо ако ви дойдем на гости във вашия офис във Варна?

Г.Р./Л.С. - Особеното при нас е, че ние не следваме модни тенденции, т.е. нашето актуално трябва да е нещо устойчиво, силно, със солидна основа. Позиционирахме бизнеса си в консултантската сфера - откриваме, селектираме и тестваме информация, като впоследствие я доставяме на разбираем език на нашите клиенти.

Мисията и каузата, която следваме е да направим хората щастливи и финансово благоденстващи. Разбира се, винаги има нещо, което е най-актуално, и това е стартиралия за нас през 2020 г. проект - КОНСУЛТАЦИИ ПО ПОКУПКО/ПРОДАЖБИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ НА СРЕДИЗЕМНО МОРЕ, ГЕОГРАФСКА ЛОКАЦИЯ СЕВЕРЕН КИПЪР.

Ще бъде удоволствие за нас да ни гостувате в нашия първи и основен офис в гр. Варна, чиято обстановка създадохме така, че да ви пренесем в Северен Кипър, на това слънчево и гостоприемно място. Лично за нас едно от най-очарователните кътчета, които сме посещавали, а повярвайте ми, както се казва… видели сме свят.


Защо решихте да се занимавате точно с това? От къде черпите мотивация и вдъхновение?

Г.Р./Л.С. - Както вече споменахме, ние откриваме, селектираме и тестваме нови възможности. Имаме свои критерии и интуитивен вътрешен барометър за това кое може и кое не.

Разбира се, преминали сме през изпитания и сме се научили да отличаваме “сламата от сеното”. Търсещия ни дух и концепция ни отведе в Северен Кипър и тук е момента да изразим нашата благодарност към една жена, прекрасен човек, приятел и партньор - Бистра Димитрова. Тя първа ни подсказа за възможностите, които тази очарователна и гостоприемна дестинация предоставя. Възможности, които изискват да притежаваш очи и сетивност, за да ги видиш и усетиш в пълния им блясък. Впоследствие влязохме в контакт и с нашия строителен партньор. Отново има на кого да благодарим за това, българско семейство от София, Дани и Грозьо Грозеви, които са "виновниците" да се свържем, както се оказа с най-водещата строителна компания. Към момента имаме честта и щастието да сме техни ексклузивни представители за България и още няколко европейски държави сред които Румъния, Унгария, Австрия, Словения и други.

Сключихме договора си след представяне на ясен и конкретен бизнес план с изпитателен срок. Постигнахме обявените цели за цялата 2020 г., вмествайки се само в едно шестмесечие. Успяхме да надскочим партньорските очаквания, но не и нашите. С риск да прозвучи нескромно, ние сме много добре запознати с възможностите си, не е имало задача или проект, в който да сме се провалили. Винаги сме най-отпред като отговорности и постижения, конкурирали сме се с професионалисти реализиращи се на далеч по-развити пазари, побеждавали сме ги, и сега е така.

Нашите мотивация и вдъхновение са усмихнатите лица на нашите доволни клиенти. Разбира се, професионалното ни его се гали от постижения, градивно бизнес съперничество, малки и по-големи победи. Не на последно място по важност е високата материална отплата, която винаги сме вярвали, че трябва да е обратна връзка на добавената стойност, която предлагаме, както на клиентите си, така и на обществото.

Венеца на нашата бизнес 2020 г. е постигнатото четвърто място като най-успешни представители в продажбите за нашия строителен партньор, в година на пандемия и криза, с реално участие само във второто полугодие.



Имоти и то в чужбина? Не е ли неподходящ момент за това по време на Ковид 19?

Г.Р./Л.С. - Винаги ще има обстоятелства, които да изглеждат неподходящи за предприемане на определени действия. Реалността обаче е друга, животът се отблагодарява основно на онези, които предприемат действия точно тогава, когато масите не го правят. Съвремието ни е благодарно, по-голяма част от вашите читатели си спомнят, повече или по-малко времената, в които пътуване до Гърция или Турция беше с УАУ ефект. Днес за щастие не е така, българския гражданин и в частност българския инвеститор може да бъде гражданин на света, да пребивава, да притежава, да управлява, да генерира ползи и доходи от имоти в чужбина. За голямо наше щастие вече чувстваме, че има висока степен на зрялост в тази посока, особено у нашите клиенти от София, Варна, Бургас, Пловдив и други населени места в страната.

Ковид - 19 възпрепятства свободното движение на хора, но не и на капитали.

Да, тази нова и непозната за целия свят реалност постави определени ограничения, нанесе травми и поражения, но донесе със себе си и поуки. Света и хората са преминавали и през по-страшни изпитания, ще преминем и през това и тогава ще имаме нужда от цели, проекти, реализация, а какво по-добро от инвестиция с огромен инвестиционен и ваканционен потенциал.


Кое е най-голямото предизвикателство, пред което сте се изправяли, заедно и поотделно?

Г.Р./Л.С. - О, дал живота предизвикателства. Щастие е, че отдавна сме разбрали, че те са благословия. От тях можеш само да излезеш по-силен и да кажеш едно голямо БЛАГОДАРЯ, докато се озърташ за следващите, които неминуемо ще дойдат.

Г.Р. - Най-болезнените са най-вече в личния живот. Ако можем да отделим такъв при все, че аз съм обсебен и срастнат с професионалната си реализация, за мен няма делба, просто има часове в които се грижа за професионалния си и материален просперитет и други часове в които се грижа за семейството си и поддържам връзки с приятелите си.

Не мога да се спра на конкретно преживяване което да споделя в този момент, може би назад във времето най-голяма промяна преживях в професионален план през 2005 г. излизайки от определена бизнес ниша и среда и влизайки в съвсем нова за мен такава.

Л.С. - Както казва Георги,най-големите предизвикателства са в личния живот, но кой няма такива?

В професионален план бих казал, че огромно предизвикателство бяха първите 3-4 години от началото на пътя на свободното предприемачество. Бях поставен в нова среда и преживявания, нямах увереност дали съм направил правилния избор. Положих усилия да се обучавам, да опозная писаните и неписани правила на индустрията и едновременно с това да постигам удовлетворителни резултати които да ме задържат в нея. Не беше лесно, но обръщайки се назад - струваше си.

Г.Р./Л.С. - Имаме обща слабост - нашата отдаденост към клиенти и партньори. Защо слабост, защото сме били винаги открити в отношенията си с всички наши клиенти и партньори, винаги сме искали да сме полезни. Както всички хора и ние сме допускали и ще допускаме грешки. Забелязахме, че когато нещата вървят благоприятно лесно ставаш положителен герой, но когато не всичко е по предварително изготвения план хората отчаяно търсят и желаят да има виновник, който да оправдае техните решения. Научихме се да отсяваме и се опитваме да се заобикаляме с хора, които знаят кои са, какво искат и как да го постигнат. Такива, които носят отговорност за своите решения. Може да прозвучи прекомерно, но ние избираме клиентите си, не всеки може да ни е такъв. Имаме примери когато ние отказваме да продажба и обслужване на определени клиенти ако в комуникацията с тях почувстваме, че не сме на сходна вибрация. Можем да си позволим това. Нашата слабост обаче е и наша благословия, просто тя идва за и от онези, които ценят услугите ни и отношенията ни.


Ние ще бъдем заедно цяла година. Какво да очакваме от вас през следващите 12 месеца в списанието?

Г.Р./Л.С. - Полезна и практична информация как да се приближат все повече хора до финансова свобода и независимост. Как да наричат мечтите си реално постижими цели, а не недостижими блянове. Съвети, споделен опит, идеи, ноу-хау и всичко това далеч от изпразнено от съдържание голословие, украсено с много мъдрост която почти никой не прилага в реалния живот. Чрез редовете на нашите статии ние ще пътуваме заедно с нашите читатели през пъстрите светове на успеха, ще притежаваме и управляваме имоти, ще подбираме финансови инструменти, ще обогатим позитивната си карма със зелени проекти полезни за нас, децата ни, заобикалящата ни среда, но носещи в себе си финансов и материален потенциал.


Какво послание ще отправите към читателите на списание Български Предприемач?

Г.Р./Л.С. - Миг от живота си да не отлагат и през активните си, работни и професионални, години да направят всичко възможно да изградят солидни ПАСИВНИ ДОХОДИ. Ние от "Партнърс Консултинг" ООД го правим за себе си, ще споделим нашето ноу-хау с всеки, който пожелае да го направи за своето финансово бъдеще.





Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.


0 коментара

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page