top of page

ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ ДА РАБОТИШ С ПОЛОВИНКАТА СИПърво ще започна с това, че за да бъде някой твоя половинка, това означава, че за теб той е най-умния човек на света. Поне при мен е така. Аз не познавам по-умна, креативна и мъдра жена от Ива.


Защо започвам с това? Защото независимо дали работим заедно или не, ние трябва да се интересуваме и да уважаваме работата на своята половинка. Ако наистина е толкова умна то това, с което се занимава 100% е изключително интересно.


В тази статия няма да ви дам пример за работа между колеги, които са служители, защото нямам опит в това. Вместо това ще ви дам нашия пример на двойка, която има общ бизнес, повярвайте ми, това е много по-брутално на моменти.


От моментът, в който се запознахме преди 1 година, 10 месеца и 22 дни, ние осъзнахме две неща:

1. Ще бъдем заедно;

2. Ще работим заедно.


Никога не е имало момент, в който да сме си представяли нещо друго. Разбира се, в началото винаги нещата изглеждат нереално романтични и при такова планиране не се вземат под внимание малките битови, организационни и логистични камъчета, към които трябва да се напасне една двойка, която прекарва между 23 и 24 часа заедно на денонощие.


Точно там се крият плюсовете и минусите на общата работа с половинката. Сега ще ви дам 5 препоръки, които са изцяло от нашия личен опит, които според мен са есенциално важни ако искате да запазите взаимоотношенията, а и себе си цели.1. Пространство


Искате ли да прочетете повече?

Абонирайте се за bem.bg, за да продължите да четете тази изключителна публикация.

0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page