top of page
  • Снимка на автораmyPOS

ПОС терминал и касов апарат едновременно? Вече да благодарение на myPOS!


Иновативни платежни решения улесняват и предпазват търговците


Суматохата около предстоящите празници започва да се усеща и макар това да е добре дошло за търговците, оживлението носи своите рискове. Струпването на хора и допирът трябва да бъдат отбягвани, поради което все повече потребители настояват да платят безконтактно.


За много търговци обаче мисълта за модерно платежно решение е съпътствана с притеснения за допълнителни разходи. Затова днес говорим за достъпните финтех решения, които помагат на бизнесите не само да се адаптират към новите условия, но и да станат по-ефективни.


Такива решения са приемане на плащания през телефона чрез софтуерен ПОС или възможността да приемаш онлайн плащания без да имаш онлайн магазин. Друг пример за финтех решение, създадено за да улесни търговците е един уникален за българския пазар продукт, който комбинира касов апарат, принтер и ПОС терминал в едно.

Мултифункционалният myPOS N5 Fiscal отговаря на последните промени по Наредба Н-18 и приема плащания с всички водещи дебитни и кредитни карти, както и с мобилни устройства. Така, като собственик на бизнес, ти вече можеш да издаваш касова бележка и да приемаш безконтактни и кешови плащания само с едно устройство.


myPOS N5 Fiscal не само елиминира нуждата от кабели, които свързват касовия апарат и ПОС терминала, но и дава незабавен достъп до постъпилите чрез електронни плащания средства. Това става чрез безплатна търговска онлайн сметка, която се предоставя от платформата на myPOS – българска компания, която може да се похвали с не една световна награда за иновации.


За да използваш myPOS N5 Fiscal, е нужно да откриеш електронна търговска сметка, от удобството на мобилния си телефон или лаптоп, и да попълниш удостоверение за фискализация. След това ти получаваш достъп до онлайн сметка с IBAN, безплатна Mastercard бизнес карта, незабавно усвояване на приетите средства и до множество инструменти, които ти позволяват да управляваш своя бизнес по-ефективно.


Например, терминалите на myPOS предлагат възможност за по-добър бизнес анализ от профила на търговеца. Като клиент на финтех компанията, ти имаш възможност да наблюдаваш общата стойност на продажбите, най-популярните артикули или средната стойност на всички покупки. Някои от полезните функции са изискване за онлайн плащане чрез линк, виртуален ПОС и презареждане на ваучери. И всичко това без месечна или годишна такса.


myPOS N5 Fiscal е само една опция, която позволява на търговеца да приема различни видове плащания и да се развива. Като цяло използването на иновативни финансови технологии изисква малка инвестиция, а в дългосрочен план увеличава печалбата, тъй като потребителите могат да платят по удобен за тях начин и да правят импулсивни покупки.Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.


0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page