top of page

Секси през 2022Настоящата публикация не е спонсориран пост. Тя е част от партньорството между Фондация “Започни Млад” и AndyVil с цел развитие на мисията на фондацията.


На прага на новата година разговаряме с любимия ни български дизайнер Пламена Вияреал от AndyVil. Горди и щастливи сме, че именно български представител участва на световната модна сцена в Дубай.

Как се чувстваш след доста интензивно лято с много събития и участието ти на ревюто в Дубай?

Здравейте отново! Чувствам се страхотно, все така интензивно препускаща по работни ангажименти; планирайки и подготвяйки се за следващите международни събития, в които се надявам живот и здраве да участвам; обмисляйки и работейки по нови проекти и партньорства; създавайки нови колекции. След защитата на дипломната ми работа, планирам следващите си стъпки по развитието си в областта на модата, защото много държа да продължавам да уча и надграждам вече придобитите знания.


Ще има ли зимна колекция?

Зимна не, но подготвям една мини празнична колекция, за да внесем настроение и да помогнем на дамите да се чувстват зашеметяващо красиви през идващите празници. Подготвили сме супер интересни и кокетни модели в лимитирани серии, за това следете социалните ни канали и научите първи, кога колекцията ще бъде налична в нашия онлайн магазин www.andyvil.com

Какво мислиш за новата мода - капсулен гардероб?

Мисля, че е един прекрасен вариант да преосмислим гардероба си, да спестим пари от емоционални и необмислени покупки и време в чудене: Какво да облека сега? Да го направим по- лесно достъпен, обграждайки се с висококачествени дрехи, непреходни във времето и независещи от модните тенденции, които бързо и лесно да се комбинират по между си. По този начин освен ползите за нас самите, спомагаме и за ползите от замърсяването, която модната индустрия нанася на околната среда и вредите на бързата мода.

Самата ти имаш ли много дрехи?

Много компрометиращ въпрос (смее се) Всъщност да, имам доста дрехи и мисля, че и аз трябва да поработя върху изграждането на капсулен гардероб. Като мое оправдание обаче, бих казала, че съм доста многолика и харесвам много различни стилове. Обичам аз самата да съм различна според настроението ми. Обожавам също така да смесвам стиловете, заигравката с тях и получаването на нестандарта визия. Обичам да експериментирам с нови неща и поради тази причина доста често се увличам в пазаруването.


Какви са модните ти планове за 2022?

Да продължа да работя по проектите, които съм започнала тази година и да ги развивам. Да лансирам колекция Пролет/ Лято 2022 надявам се Февруари или най- късно началото на Март. Както вече споменах да запиша да уча отново и дай Боже да успея да уважа поканите за участие в Milan Fashion Week през Февруари и VIE Fashion Week Dubai през Март, където ще промотирам новата колекция на AndyVil. Това са плановете за първото тримесечие от годината, за по- нататък все още нямам точен график, който да следвам. Искрено се надявам следващата година да бъде още по- наситена с хубави емоции, по-социална и успешна!

Смяташ ли, че съдбата на официалните дрехи виси на косъм заради КОВИД? Категорично не. Смятам, че както преди, така и сега жените искат да изглеждат стилни, красиви, бляскави. Няма да се откажат да обличат по- официални и елегантни дрехи, въпреки силно ограничените социални контакти. Световните дизайнери в нито един момент не са спирали да показват официални и парти модели, дори напротив, сега те са по- бляскави от всякога и можете да ги носите дори и през деня. Бъди смела да опиташ!

Какви ще са модните тенденции през 2022?

Дами, залягайте над постелката за тренировка или си вземете карта за фитнес, защото тенденциите за Пролет/ Лято 2022 са една дума - Секси. Възможно най- късите поли; корем на показ- ниската талия се завърна, а късите топове продължават да владеят подиумите; прозрачни материи; cat suits или майо; блейзъри в комбинация със сутиен или горнище на бански и не на последно място така обичаните ни шорти. Идната година ще е гореща, защото ще има какво да показваме. Ще допълваме секси визиите и с бляскави материи, пайети, ресни или пера, общо взето парти визиите са на почит и е време да захвърлим удобните ни анцунзи и да покажем дивата си страна. Като контрапункт на тези тенденции, остават да властват и овърсайз дрехите, както и по- спортните модели.

Цветните и свежи принтове са супер хит, като препратка към слънчевите хипита от една отминала епоха, но с интересни форми и пропорции, които ги правят модерни точно сега. Райето е тотален "must have" през следващата пролет, както и визиите съобразени изцяло в бяло. Вечната класика от бяло и черно и смели цветови комбинации от ярки, сочни цветове ще ни радват окото през топлите месеци.

Галерия:

Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.


0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page