top of page

Среща на "фронтовата" линия на бизнеса


В петък вечер си говорим с Мирослав Ангелов от MKAFINANCE за това какво е нужно, за да имаш качествено счетоводство, трудно ли е да си счетоводител и една специална онлайн покана от него за всички вас в края на материала.


Вярно ли е, че да си Счетоводител може да бъде една от най-неблагодарните професии?

Всъщност в нашия случай е точно обратното. На нас всеки ден ни благодарят доволни клиенти, за това че сме им помогнали с различни казуси и ситуации, в които са попаднали. Дали ще е за бърза ДДС регистрация, регистрация на фирма или други наши услуги. Всекидневната благодарност, за щастие, е част от нашия работен ден. Което пък води до удовлетвореност от добре свършена работа за нас, като екип и ни мотивира още повече да даваме максимума от себе си.

Вие сте “между чука и наковалнята” всеки ден. Как се справяте?

Харесваме да помагаме на хората и отлично се разбираме с държавните институции. Подхода ни почти винаги е безупречен и всички се радват, че работим заедно. Смея да твърдя че хората които работят в НАП са вече и наши приятели. Дори планираме съвместен тиймбилдинг с тях 😊.


Добрите взаимоотношения задължителни ли са за ползотворното партньорство между счетоводителя и клиента му?

Най-важно е клиентите да ни имат доверие, доверието трудно се изгражда и бързо се губи, за това винаги се стараем да не допускаме грешки, колкото и човешко да е.


Какъв компромис бихте направили за ваш клиент?

Много често помагаме на клиентите ни с намаляване на такси или когато са затруднени не ги таксуваме, докато си „стъпят на краката“. Също така, много често им влизаме в положение при затруднения с документи и им съдействаме.


Счетоводителят взима ли страна?

Клиентът винаги е прав, но до определени граници. Това правило май важи за всеки бизнес. Ние предупреждаваме за последствията и ако пък наистина се прекрачва границата взимаме страната на закона.


Има ли нерешими счетоводни проблеми?

Решение винаги се намира, правилата почти винаги са неясни, но написани. Правим многоженство консултации с НАП и други наши партньори, за да можем да помогнем винаги при нужда.


Кои клиенти са най-лесни за работа?

Най-лесно се работи с клиентите, които си плащат данъците и искат всичко да е спрямо закона. Също така клиенти в сферата на услугите. Когато няма стоков поток винаги е по лесно.


И сега е време за специалната покана.


Скъпи приятели,


Каним ви на онлайн среща, в която нашият партньор Мирослав Ангелов - собственик на счетоводна къща МКА Финанс ще представи темата:


Как да спестя данъци и в същото време да запазя добрия финансов облик на компанията си?


Трябва ни счетоводител, който:

- Да помага с решения за данъчни намаления

- Да дава съвети как да оптимизирам административната си работата. Иновативност и нови решения.

- Да ме представлява пред всички държавни институции

- Да е в течение с новите и актуални промени, за да бъдем заедно една крачка напред.

- Да е обреден с екип от професионалисти

- На който да имам доверие

Научете повече на разширеното представяне на Мирослав Ангелов - на BNI Диамант.


Срещата ще се проведе в зуум на 15.07 от 7:45. Прикачваме поканата специално за вас, рекламодатели в БЕМ.БГ!

При желание да се включите, моля да се регистрирате при нас или при Мирослав Ангелов - контакти има в прикачената покана, подписа под мейла или на следните имейли:


angelov@mkafinance.com

support@bem.bg


Не се колебайте, темата е много полезна!


ПП. ВХОД СВОБОДЕН след регистрация

И ние ще бъдем там,

Списание "Български предприемач


Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.

Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page