top of page

Страст и призвание - перфектната комбинация

Настоящата публикация е спонсориран пост. Тя е част от партньорството между Фондация “Започни Млад” и TechnoPro с цел развитие на мисията на фондацията.


Да строиш е една от най-важните професии. Представяме ви една млада строителна фирма, която е доказателство, че България ражда професионалисти.


Здравейте! Разкажете ни нещо за Вас.

Ние сме малка строителна компания, в която сме събрани хора със страст и призвание – строителство. Всеки от нас с повече от 15 годишен опит и достигнал своя праг на развитие в компанийте, за които сме работели, вземаме решение да реализираме на практика опита натрупан през годините. Стремежът на ТехноПро Инженеринг е да отговори максимално на нуждите на клиентите си ,да реализират идеите си като обхване всички основни дейности от инвестиционния процес – от предпроектното проучване, преминавайки през проектирането докато се стигне до реализацията на проекта и въвеждането му в експлоатация. Основните ни приоритети са коректно и качествено изпълнение на поетите ангажименти и стриктно спазване на договорните срокове. Това, което считаме, че ни отличава от някои от конкурентите ни е, че ние влагаме предварително допълнително време и ресурси за да влезнем в детайли на проекта като по този начин сведем до минимум непредвидените разходи.

Каква е същността на Вашата дейност и защо решихте да се занимавате с нея?

За нас строителството е призвание и силна мотивация. Несравнимо е удоволствието, гледайки как превръщаме нечия идея в реалност, която да промени заобикалящата ни среда в по – добро. Основната ни дейност е проучване, проектиране и монолитно строителсто на жилищни сгради, изграждане на различни съоръжения, инфраструктура и други спечифични интериорни елементи.

Защо в България?

А защо не ? България е прекрасна страна,в която условията за създаване на бизнес не са никак лоши, сравнявайки я с доста други страни. Освен това искаме да реализираме проекти, с които да се гордеем и да останат и след нас, радвайки жителите на страната и променяйки я в по – добро място за живот.

Кое е най-голямото предизвикателство, пред което сте се изправяли в професията?

Предизвикателствата са доста и винаги ще ги има. Най – често срещането е подпора на квалифициран персонал, с който да нямаме различие във визията за развитие на компанията. Предизвикателство са и сложните проекти, с които можем само да се гордеем, че сме реализирали успешно. В тази връзка сме щастливи, че имаме възможността да работим с колеги в екип, които са прецизни и действат в унисон с корпоративните ценности. Това е ключовият фактор за успехи и развитие, защото екипът не е просто група от хора, които работят заедно, а е група от хора, които си имат доверие един на друг.

Как се справиха Вашите клиенти, партньори и Вие с новата КОВИД19 реалност?

Ковид кризата допринесе рязко за смяна на модела на поведение и на работа, което в началото причини много неудобства, но във времето всичко постепенно си застана на мястото. Само по себе си това се отрази на всички страни замесени в строителството – клиенти, партньори, доставчици и тн. Всички показаха гъвкавост и благодарение отново на екипната работа, успяхме да продължим ангажиментите си без това особено да се отрази на качеството и сроковете.

Как приемате конкуренцията?

Абсолютно винаги с уважение. Благодарен съм на конкуренцията и се надявам винаги да я има и да се развива, защото това е предпоставка за повишаването на качеството на услугите към крайните клиенти, за внедряването на иновативни продукти в строителството. Конкуренцията е тази, която ни кара да сме винаги винаги концентрирани и да няма отпускане, за да можем да поддържаме високо ниво на продукта, който предлагаме.


Защо участвахте в Startup Business Awards?

Мит е, че в България няма качествени, умни и мотивирани хора. Напротив, развитието и бъдещето е в тези малки и иновативни стратъп компании, които предлагат нещо ново и иновативно, което да се доразвива във времето. Нашето участие е провокирано точно от тези млади хора, с които беше удоволствие да се запознаем и да участваме в надпреварата.


Какво е чувството да си победител?

Винаги е хубаво когато побеждаваш, но за нас това не е фикс идея. По – важното е, че тези победи мотивират желанието ни да продължим с модерното и различно мислене и управление, както и да налагаме различни стандарти не само на строителния продукт, а и в управлението на процесите.


Какво планирате в близко бъдеще?

В бъдеще време планираме да разширим дейността си с по – амбициозни проекти, както и да увеличим набора от услуги, които да бъдат в полза на по – голям кръг от клиенти.

Какво е посланието или съвета Ви към читателите на списанието?

На първо място искам да благодаря на създателите и всички замесени за перфектната организация на конкурса. Най – важното послание към всички читатели е да четат и да бъдат винаги информирани – това е най – важното предимство.


Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.
1 коментар

Подобни публикации

Виж всички

Секси през 2022

1 Yorum


Bilinmeyen üye
14 Oca 2022

ИНТЕЛИГЕНТНИ, ОПИТНИ КОРЕКТНИ СТУДЕНТИ ИЗВЪРШВАТ ТРАНСПОРТНИ И ХАМАЛСКИ УСЛУГИ В СОФИЯ--ЗА КОНТАКТИ---0893480394. БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН.

Beğen
bottom of page