top of page

С аромат на кафе

Не е лъжа, че почти всеки човек обича да стартира деня си с чаша кафе в ръка. Но колко често се сещаме за процеса, който е нужен, за да ни подсигури това удоволствие. Ще ви разкажем за Анна Колакова, която е успешен български предприемач и ръководител на фабрика за кафе Вива АиМ.


Вива АиМ

В рамката на основните процеси на фабриката е внасяне на сурово кафе от различни места, региони, страни. Базата ни със сурово кафе е над 60 вида. Тя обхваща както масови сортове, така и специални арабики и файн робусти. Като допълнение към тази дейност, поддържаме пакетаж на бяла, кафява захар инстанти продукти като 3в1 и 2в1 и много други. Нашата идеална цел винаги е била да имаме по-голяма гама от асортимент, за да бъдем в най-голяма полза на нашите клиенти.


Нашата фирма е семейна и както всяко семейство и фирмата има своята дълга история. Това, което продължава да ни прави успешни е безкомпромисна в качеството на нашите продукти. Стремим се клиента винаги да остане доволен. Но не на последно място, това което ни помага е, че сме малка фирма и можем да бъдем гъвкави.


Вива АиМ

Какво ни мотивира да се движим напред с бизнеса си?


Кафето е необятна материя. Толкова интересна, обогатена с много различни вкусове и много различни начини на приготвяне. С годините, забелязваме, че клиента на българския пазар иска да опитва и иска да научи и да експериментира. А в замяна ние винаги сме готови да предложим нови сортове кафе. Наша мисия е да задоволим всяка нужда и вкус. В крайна сметка, това което ни зарежда са положителните отзиви от клиенти, за нашата работа, което е най-голямата мотивация да продължим напред.


Вива АиМ

Какви са нашите предизвикателства?


Пазарът е изключително конкурентен, всеки ден се включват все повече и повече колеги, които се впускат в това приключение. Както за всеки бизнес, за нас, най-голямото затруднение е да уловим доверието на клиента. Но в момента, в който преминем това изпитание, продукта и нашето професионално отношение сами заработват за нас. Ние никога не отстъпваме от качество и сме постоянни в това.


Какъв е нашия съвет към читателите на списание “Български предприемач”?


Винаги се доверявайте на собствения си вкус. Най-хубавото нещо е да си пиеш кафето така ,както ти е най-вкусно. По начин по-който ще ти донесе най-голямо удоволствие да се насладиш на напитката.


Това е хубавото да сме различни. Някой си пием кафето на еспресо машина, други на кафеварка или на V60. Важно е след последната глътка кафе да сме готови за старта на деня и да сме пълноценни в ежедневието ни.


Вива АиМ
 
Елена КолеваПодобни публикации

Виж всички
bottom of page