top of page

Тайната на младостта от SHIMANI Smart Skincare

Настоящата публикация е спонсориран пост. Тя е част от партньорството между Фондация “Започни Млад” и SHIMANI Smart Skincare с цел развитие на мисията на фондацията.Как да избираме подаръци за Св. ВалентинИскаш или не, празнуваш го или не, Той идва - Денят на влюбените-Св. Валентин, наближава с големи крачки, както и нуждата да купиш хубав подарък на нежната си половинка.


Да, предполагам, че предпочиташ да се празнува св. Трифон Зарезан, но през годините стана ясно, че е най-хубаво, когато има и вино, и любов.


Така че не се мръщи, че ще пропуснеш Зарезан, а се подготви за двоен празник - избери хубава бутилка вино и още по-хубав подарък за любовта на живота си и готово! 14 февруари е спасен!


И ако за виното можеш да получиш 101 идеи от приятели, то за Св. Валентин имаш нужда само от една идея за подарък - нашата.


Защо да се довериш на идеята за подарък за Св. Валентин на SHIMANI?


Защото сме жени и знаем отлично на какво ние бихме се зарадвали. И да знаеш, не е нито тиган, нито нова престилка. Не че не ползваме, просто предпочитаме да си ги купуваме сами, а и това са оръдия на труда, не са подаръци.


Така че забрави за всичко кухненско. Вместо това се вгледай в лицето на жената, която обичаш и виж колко е красива. Иска ли ти се остане все така красива, с мека на допир кожа и блеснали очи?


Е, ето че само достигаш вече до идеята ни за подарък - комплект козметика за лице SHIMANI. Тя ще задържи красотата на лицето на половинката ти още много време, защото сме я приготвили с много внимание и уменията на екип български учени, разработвали и продукти за НАСА.


Вложихме в нея съставка, която никой досега не беше влагал в крем за лице - желязо. То помага на кожата на лицето да запази безупречния си вид, да е все така красиво и с младежко излъчване.И ако си мислиш, че тя жена ти и така си е хубава, си спомни, че всяко хубаво нещо има нужда от поддръжка. Иначе бавно, но сигурно губи от красотата си.


Кремовете на SHIMANI, които ще подариш, са носители на няколко награди за иновации, а положителните отзиви за тях са толкова много, че няма как да сбъркаш в избора си.


Можеш да направиш комплект от една цяла серия за лице - Виолетовата или Cream of Life. Най-лесно ще ти е да поръчаш онлайн, а ние ще го доставим на уреченото място в красива подаръчна кутия.


Ако пък ти се иска да уважиш правото ѝ сама да избира козметиката, която ползва, можеш да й вземеш ваучер за нашия онлайн магазин. В него предлагаме, освен сериите на SHIMANI, интересни аксесоари за красиво лице като ролери за лице, Гуа-Ша и декоративни мигли Paperself.


И ако все пак половинката ти страшно много държи на тиган, вземи й го. А козметиката да е бонус, тя ще оцени ;)


Пожелавам ти един невероятен месец на ЛЮБОВТА и ВИНОТО!


Станислава Павлова


Основател на SHIMANI Smart Skincare---


Повече за продуктите на SHIMANI може да научите тук:

www.Shimani.bg

Последвайте SHIMANI в социалните мрежи, за да научавате първи за тенденциите в козметиката и да получавате полезни съвети за грижата за кожата:

Instagram: shimani_bg

Facebook: Shimani Bulgaria
Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.

Подобни публикации

Виж всички

Comentarios


bottom of page