top of page

ТОП 10 подаръка за вашите служители тази Коледа

Коледния дух вече се разпространява във въздуха, а с това идва и най-прекрасното време от годината - времето за подаръци! Естествено за тези, които ги получават. За тези, които ги организират, може би нещата не са толкова весели. Задачата за един ръководител, който трябва да планира нещо специално за своите служители всяка година става все по-трудно предизвикателство. Нашия екип от списание “Български Предприемач” сме подготвили 10-те ТОП подаръка за вашите служители през този празничен сезон. Всеки ръководител търси възможността да изрази благодарността си към своите служители и да ги зарадва приятно за Коледните празници. Но как можем да ги направим вдъхновяващи и незабравими?


За да ви помогнем да намерите идеалния подарък за своя екип, сме събрали няколко интересни идеи, които ще внесат радост и вдъхновение в офиса ви. Представяме ви услуги и продукти, разработени от нашите партньори - собственици на бизнеси в България, които ще ви помогнат да направите този коледен сезон особено специален.

1. Знаем, че всеки се любува на виното. Поглезете вашите служители със селекция от луксозни подаръчни кутии с вино и чаши от Salla Estate.

salla

2. Ако сте от хората, които се грижат и за емоционалното здраве и развитие на своите служители, предлагаме да организирате коледно обучение при нашите любими трейнори Стояна Нацева от Академия Щастлив Живот и Марк де Турк от Ideas Freeboss.

3. Загорещете вашия екип през зимния сезон. Екипът на Люта ферма се е погрижил да предложи разнообразие от продукти, които в комбинация или сами по себе си правят чудесен подарък за вашия коледен подарък. От Подаръчни комплекти с мини оранжерия до трушии, сладко, разсъди и люто кафе, а лютите сосове се подразбират.


hot farm

4. За по-екстремните служители, които обичат разходките сред природата и са винаги активни предлагаме екипировка от Екстрийм спорт. Това е подарък, който ще остави приятен спомен за вашите служители и ще им служи дълго време.

extreme sport

5. Погрижете се за здравето на вашите служители с гама от продукти включваща основна съставка, природното чудо- минералът Зеолит от Фарер. Те предлагат козметика заежедневна употреба, а от скоро бутилират и Вино със Зеолит.

farer

6. Ако се намирате в района на град Варна, може да изненадате вашите служители с ваучер за тематична вечеря в Манджера. Техния екип е изцяло отдаден на вашето емоционално удоволствие и грижа за вкусовите ви рецептори.


mangera

7.В екип обграден с дамско присъствие, приятна изненада са винаги бижутата. Изненадайте вашия екип с нещо персонализирано от Selina Jewellery или подарете ваучери, за да направите техния празник още по-приятен.


Selina

8. Перфектното предложение за любителите на красотата и естетиката е подаръчен ваучер за 50лв от естетичен център Vintage Dolls. Припомнете на вашите служители, че е важно да се грижите за тях. Подарете им момент, който да ползват само за себе си.

vintage dolls

9. Ако търсите нещо практично и лесно приложимо в ежедневието на вашите служители, поръчайте тяхната Смарт Карта (дигитална визитка), която е персонализирана и можеда е винаги в джоба им.

smartcards

10. Знаем, че винаги е лесно да изненадаме дамите, но е по-трудно да се докоснем до мъжките нужни, през коледните подаръци. Нашето финално топ предложение е селекция от ножове и фенерчета от Дулотек. Практичните подаръци са винаги добра идея!


dulotec

Затова, не чакайте повече - намерете перфектния коледен подарък за своите служители и ги зарадвайте с нещо специално. Използвайте услугите на нашите рекламодатели, които с гордост предлагат разнообразни продукти и услуги, гарантиращи, че този коледен сезон ще бъде незабравим за всички. Споделете радостта на празниците и вдъхновете вашия бизнес с празничния дух.

 
Elena Koleva


Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page