top of page

Търсенето приключи - от проект до вашия готов апартамент

В днешно време конкуренцията в строителния бранш е изключително жестока. Изглежда наивно лесно, че построяването на жилищна кооперация, например, не е много сложно. Така се появяват много строителни фирми с работници от 10-15 човека. Истината обаче е, че строителството е сложен, продължителен и скъп процес, който изисква внимание и до най-дребния детайл.


Хората виждат краен продукт – жилищната сграда и правят своята оценка – хубава е или не. Но зад крайния резултат стоят специалисти с различни спецификации, умения и дългогодишен опит. Като започнем от архитектите и минем през инженери, мениджъри, координатори, технически ръководители, снабдители, общи работници и т.н.

инекс трейд

При нас в Inex Trade, това е един добре смазан екип, който през годините е натрупал опит, поучил се е от грешките и в момента работи като един механизъм, за да може да се справи с новите предизвикателства и да отговори на очакванията на клиентите ви.

Ние предлагаме пълния набор от услуги, свързани с качественото строителство, както на жилищни и фамилни сгради, така и на обществени, административни и промишлени сгради. Имаме пълен контрол над вложените материали в обектите, за което ни помага и строителната база, с която разполагаме. Така че смело може да твърдим, че ако търсите надежден и коректен партньор, то търсенето приключи.

Ние ви предоставяме възможност да изберете вашият апартамент от архитектурния проект до момента, в който ще влезете по чехли в дома си.


През годините клиентите несъмнено се промениха. Ако преди беше важна само цената на недвижимия имот, то в момента това е водещо, но не и решаващо. Клиентите са все по-взискателни и търсят качествено строителство, енергийно ефективна сграда, функционалност и удобство в разпределенията и не на последно място – локация и комуникация. И към всичките тези важни точки, трябва да се добави и тънкия детайл, който е разковничето на всяко нещо. Дали това ще бъде във фасадата, интересни парапети, дизайнерско стълбище и площадки, зелена енергия, умни решения или друго. Клиентите търсят вашето отношение и личен почерк в сградата, а ние от Инекс Трейд предлагаме именно това – високо ниво на строителство с нужния комфорт, който изискват клиентите.


Контрол върху качеството и висок стандарт


Инекс Трейд и Строймаркет Инекс са пълна симбиоза, когато става въпрос за изграждането на обект с високо качествени материали. Без значение дали обектът е наш собствен или на някой от нашите партньори, има нужда от съдействие. Строймаркет Инекс е строителен хипермаркет в гр. Враца, разположен на 15 000 кв.м. в едно със складовете и административната част. Ние сме директни дистрибутори и оторизирани представители на марки като Baumit, Knauf Insulation, Knauf Bulgaria, Ceresit, Henkel, Mapei, Schneider и други. Така ние имаме пълна проследяемост на материалите и системите, които влагаме в обектите. Ние гарантираме за нашите партньори и те гарантират за нас. По този начин взаимно градим доверие в нашите клиенти и партньори.


строймаркет инекс

Не на последно място разполагаме с утвърдени системи за контрол на качеството, които са в съответствие с международните стандарти. Имаме ясно разписани политика и процедури, с които всички етапи в процеса е регламентиран и отговаря на изискванията и стандартите.


Кое е по-лесно – Да сте Инвеститор, Строител или Доставчик?


Отстрани сигурно всичко изглежда лесно, но истината е, че нито една от 3-те роли, които изпълняваме не са лесна задача. Ние не делим клиентите си на инвеститор или купувач. Всеки клиент ни е еднакво ценен и влагаме старание, енергия и време, докато не завърши своя проект и остане доволен. Всички клиенти търсят качествен и надежден партньор, на който да могат да се доверят, който ще им спести време и може да им предложи комплексна услуга. Ние може да гарантираме и сроковете за завършване на всеки един проект.


Динамиката и високите очаквания, които имат към нас и които пазарът налага, ни правят по-гъвкави и успяваме да създадем индивидуален подход към всеки наш клиент. Това, че успяхме да затворим кръга от доставката на материали, до довършването на обекта, е в полза на нашите клиенти, които са спокойни в качеството на материалите, които влагаме.


Кои проекти ни носят удовлетворение и са повод за гордост?


Всеки един клиент, който е останал доволен от нас и от нашата услуга, ни носи удовлетворение, защото е сигурен показател, че сме си свършили работата добре. Повод за гордост са всички наши обекти, които през годините бяха отличени с награда „Сграда на годината“, „Фасада на годината“ или бяха оценени от партньорите ни и клиентите ни.


Свържете се с нашия екип при нужда от съдействие във всеки един процес по време на строителство на вашия бъдещ дом или личен строителен проект.


 
Елена Колева

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page