top of page

Четири начина как да печелите пари от Instagram

Очевидно е, че ако не сте една от най-известните знаменитости в света, вашите прогнозни приходи могат да варират в зависимост от следния брой, ангажираност, репутация и т.н.

Но не всички, например, можем да бъдем Кайли Дженър. Въпреки това всеки човек все още може да намери индивидуален подход към успеха в Instagram.


1. Публикувайте спонсорирани публикации

Инфлуенсър маркетингът се увеличава, според Social Toaster: 92% от хората се доверяват на препоръките от уста на уста, 76% от хората казват, че е по-вероятно да се доверят на съдържание, споделено от обикновени хора, отколкото на марки, и 82% от клиентите искат да получат препоръки от приятели, преди да вземат решение за покупка.

Най-лесно казано, хората търсят препоръки от свои връстници. И не е необходимо да имате прекалено много последователи. Когато избират подходящия инфлуенсър, повечето марки обръщат голямо внимание на степента на ангажираност. Когато имате по-малко последователи, вие имате шанса да общувате лично с тях, това осигурява по-добро въздействие.

2. Създайте визуално съдържание за продажба

Instagram е визуална платформа. Хората качват 100 милиона + снимки и видеоклипове всеки ден. Но не е достатъчно марките да качват прекалено хубави и обработени снимки, за да се открояват сред тълпата.

В сегашно време клиентите жадуват за автентичност. Това е вашата възможност да създавате снимки и видеоклипове и да ги продавате.

Що се отнася до туристическата индустрия, компании от всякакъв мащаб канят реални пътници да направят снимки, показващи техния опит, докато отсядат в имотите на марката в замяна на безплатно настаняване.

След като работи с влиятелни лица от Instagram, малък град в Нова Зеландия, Уанака, постигна 14% увеличение на туризма, чрез споделяне на изображенията на града.

3. Направете маски и филтри за Instagram Stories

Днес над 500 милиона души гледат или създават Instagram Stories ежедневно. Тъй като този тип съдържание е достъпно за ограничен период от време, хората са силно ангажирани и това дава на марките повече възможности да закачат целевата си аудитория.

Искате ли да прочетете повече?

Абонирайте се за www.bem.bg, за да продължите да четете тази изключителна публикация.

Абонирайте се сега
0 коментара

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page