top of page

20 900 лв. събрани за подкрепа на образованието в малките населени места

В рамките на престижното бизнес събитие, проведено по повод рождения ден на списание "Български предприемач" BEM.BG в луксозния хотел Sofia Balkan Palace, бяха събрани 20 900 лв. с благородната мисия да подкрепят развитието на учители от малките населени места в България.Събитието събра около 140 от водещите предприемачи в страната и предложи богата програма, започваща с интригуващи бизнес лекции и групови игри под експертното ръководство на Радослав Благоев, Mark De Turk и Веселин Генев. Организацията беше поверена на опитния Пламен Попов.Една от най-емоционалните моменти през вечерта беше презентацията на инж. Димитър Димитров, който разкри вдъхновяващата инициатива "Сподели и Вдъхнови".


Обаче в сърцето на събитието беше благотворителният търг, иницииран от учителката Теодора Димитрова, удостоена с множество награди за своя принос към образованието. Благодарение на нейния ентусиазъм и съоснователство на “Синдео - Приложна академия за образование", тя подчерта необходимостта от иновации в образователния процес.Събраните 20 900 лв. от търга ще дадат възможност на над 200 учители да разширят хоризонтите си и да представят нови методи на обучение на младите в страната.


Празникът продължи до ранните часове на следващия ден, като всички участници имаха възможността да се запознаят с новата концепция на финландските дървени сглобяеми къщи ХОНКА.Благодарности на всички присъствали. Съвсем скоро очаквайте да отворим регистрации за рожден ден 2024!

0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

ความคิดเห็น


bottom of page