top of page

Образование в чужбина - 5 причини да посетите един от нашите дни на отворените врати


Изборът на правилния университет в чужбина може да бъде труден. Нашите дни на отворените врати Ви помагат да откриете кой университет и програма са най-подходящи за вас.


Изборът на правилния университет в чужбина и учебна програма е голямо решение. Къде ще решите да учите ще повлияе на студентския ви живот и ще повлияе на бъдещата ви кариера. Ето защо е важно да добиете добра представа какво представлява университетът и дали е подходящ за вас, преди да решите да дойдете да учите при нас.


Swiss Education Group улеснява отворените врати – както в кампуса, така и онлайн – за да даде на потенциалните ученици представа какво да очакват от различните училища и програми. Това е поглед в ежедневието и шанс за ученици и родители да зададат важни въпроси.


За много студенти този опит е това, което затвърждава решението им. Ева, настоящ студент в Swiss Hotel Management School, споделя:


“След като присъствах на Деня на отворените врати, казах на майка ми, че не искам да посещавам повече университети. Бях направила своя избор заради ясното представяне на програмата, материалната база и студентския състав. Имах възможност да разговарям с академичния декан и част от персонала по време на посещението си и имах лична обиколка. Това създаде едно незабравимо преживяване и допринесе за моето решение.”

Ето 5 неща, които можете да очаквате, когато посетите един от нашите Дни на отворените врати:


1. Ще откриете нашите зашеметяващи кампуси


Училищата на Swiss Education Group са домакини на някои от най-зашеметяващите кампуси в Европа. Ще бъдете поразени, когато посетите историческия Caux Palace , за да научите за Swiss Hotel Management School или да се разходите по живописните брегове на Женевското езеро по време на престоя си в Hotel Institute Montreux.

Всички наши кампуси предлагат най-съвременни съоръжения, включително ресторанти на територията на кампуса, библиотеки и учебни центрове, съоръжения за отдих и комфортно настаняване на студенти.

2. Ще получите възможност да се срещнете и да говорите директно със студенти и преподаватели


По време на вашето посещение ще присъствате на различни презентации, където преподавателите споделят за университета и академичните програми. След това ще получите възможност да зададете всички ваши въпроси и възможност да потърсите съвет от ментори, които да ви помогнат да определите следващите си стъпки.


По време на обяд с настоящи студенти ще откриете какво е да живееш в кампуса и ще научите повече за всичко, което университета може да предложи.

Ан от Швеция казва следното за посещението си:


“Бях наистина любопитна да науча за програмите и какво ще науча през следващите три години. По време на Деня на отворените врати добих много добра представа за съдържанието, но очакванията ми бяха надминати, когато се срещнах с учителите, чиято енергия ме вдъхнови.”


3. Можете да персонализирате посещението си въз основа на вашите области на интерес


Искаме да сме сигурни, че прекарвате посещението си в проучване на училищата и програмите, които ви интересуват най-много. Когато се регистрирате, можете да изберете кои училища искате да посетите – Swiss Hotel Management School и Hotel Institute Montreux в понеделник и César Ritz Colleges Switzerland във вторник. Ако кулинарните изкуства са това, от което се вълнувате, можете да изберете да посетите Дните на отворените врати в Culinary Arts Academy Switzerland.


4. Ще имате възможност да разгледате красивата околност


Спиращите дъха Алпи, спокойните езера, старинните села, космополитните градове и древните замъци, правят Швейцария привлекателна дестинация и идеално място за съчетаване на висше образование с активен начин на живот.


По време на вашето посещение можете да се възползвате от красивата околна среда в свободното си време и да опитате възможностите за пътуване, когато живеете в кампуса. Ще научите и за всички различни спортни и развлекателни дейности, които предлагаме в нашите кампуси.


5. Ще изпитате какво е да си студент в кампуса


По време на обиколката си из нашите училища ще влезете в класните стаи и студентските квартири, за да видите какво е наистина да живееш и учиш в кампуса, включително къде ще се храниш, спиш и учиш.


Ще получите шанса да участвате в демонстрационни класове, преподавани от нашите преподаватели, за да усетите опита от обучението и да обядвате с настоящи студенти в един от ресторантите в кампуса.


Ето какво каза сегашната студентка Роксан от Франция за своя ден на отворените врати:


“Посещението на училищата ми позволи да видя какъв може да бъде животът в Swiss Hotel Management School и дали това е правилното място за мен...


Това, което ме впечатли, беше колко гостоприемни бяха всички. Спомням си, че вечерях в Caux Palace и учениците и учителите бяха толкова мили, че вече почувствах университета като втори дом за мен.“0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page