top of page

Предимствата на здравословната вода Канген

"Промени водата, промени живота си" - Японска корпорация Enagic


Темата за нашето здраве е актуална по всяко време и на всяка възраст. Всеки човек, по един или друг начин се опитва да опази здравето си възможно най-дълго. Тези опити са свързани с физическо движение, правилно хранене, режим на спане и какво ли още не. Това, което често се остава на заден план е правилната консумация на вода. И в правилна, не означава само количество, а качеството на самата вода.


Повече за жизнеността на водата ще ни разкаже Северина Димитрова, която е независим дистрибутор в България на Канген “най-добрата вода в Света”.


Какво е Канген вода и каква е нейната история?


“Водата Канген е създадена преди 48 години в Япония в Осака. Това е частна компания Enagic, която произвежда уредите за вода. Enagic е лидер в производството на йонизатори за вода с над 48-годишен опит на пазара. Йонизаторите от своя страна произвеждат алкална вода, наречена още Канген вода, която има многобройни ползи за организма.”

Процесът на превръщане на нормалата вода във Канген вода


За използването на Канген вода в домашни условия е нужен електрически уред. За процеса подробно разказва Северина:

“Уредът се свързва с батерията на чешмата и по този начин чешмяната вода преминавайки през йонизатора се превръща в така наречената Канген вода. Водата минава през процеса на електролиза. В уреда има филтър, който почиства всички тежки метали, хлор, бактерии и 7 или 8 титанови-платитени плочи (в зависимост от модела на уреда, плочите са различен брой),които променят молекулата на водата и тя става микроклъстерна.”

Основните предимства на консумиране на Канген вода


Тази вода е перфектна за пиене и здравословно готвене. Тя помага на организма да се възстанови от вредните съставки, което е предпоставка за по-добро здраве. Може да бъде използвана в цялото ни ежедневие - от директна консумация, до готвене на вкусни ястия, салати, чай, кафе та дори да наградим цветята у дома с Канген вода.

Северина споделя, че Канген водата има 3 уникални свойства:

  • Водата е Алкална - променя pH на водата от киселинно/неутрално до алкално

  • Водата е Антиоксидантна - забавя процеса на стареене на организма

  • Водата е Преструктурирана - хидратира клетките в пъти по-бързо, поради по-лесното абсорбиране

Хората,които пият тази вода усещат веднага разликата в качеството й.


Ето как може да я използваме в нашето ежедневие:

За пиене:

Пийте Канген вода през деня. За разлика от чешмяната вода, водата Канген няма неприятна миризма, усеща се по-лека и има приятен сладък вкус.


Чай и Кафе:

Ще останете приятно изненадани от приятния вкус, цвят и аромат на кафето приготвено с Канген вода. Освен това ще се използва и по-малко кафе или чай и ще постигнете същият богат и наситен вкус, благодарение на извличащата способност на Канген водата.


Подготвяне на храна:

Накиснати в 11,5 ph можем да си приготвим прекрасни ястия с чисти зеленчуци, риба и месо. Подсилва вкуса на броколи, лук, карфиол, бамбук, целина и други като се попарят в Канген вода. Използват се по-малко подправки и сол.

За еко дом:

Ако сте почитател на чистотата и ако имате йонизатора, то със сигурност може да имате един Еко дом.С Канген вода може да водите и по-екологичен начин на живот,използвайки я навсякъде у дома,без увреждане на ръцете и силни препарати може да почиствате под,прозорци, бани и всякакви повърхности само с вода.


Какво е нужно, за да започнем да използваме Канген вода у дома?


В няколко лесни стъпки Северина споделя как можем да започнем да използваме Канген вода у дома и каква е нужната инвестиция за уреда:


“Необходимо е да имате йонизатор, и щом бъде свързан към батерия, вече си имате Канген вода. Уредът може да се поръча от независим дистрибутор, какъвто съм аз, поръчва се от Япония, там се произвеждат и се доставят по цял Свят.


Инвестицията е различна в зависимост от вида на уреда, от 2700 евро до 3660 евро без ДДС, като сега от месец Февруари ще има увеличение на цените - предлагат се варианти и за изплащане. Уредите имат гаранция 5 години, и живот 20-25 години при правилна употреба. Първият такъв уред е създаден преди 20 години и все още работи.”

Ето го и призива на Северина Димитрова към читателите на списание “Български Предприемач”


“Това са единствените уреди, които се препоръчват от хиляди лекари по цял

свят, асоциации за превенция, институти за алтернативни лечения и противираков институт, спортисти и т.н.


Всички говорят за хранителни режими, макронутриенти, микронутриенти, кето режими, палео режими, а по-малко се говори за водата, за нейната важност за нашето съществуване, имайки предвид че 70-75% от тялото ни е вода! Бих се радвала повече хора да обръщат внимание не само на храната, но и на водата.

Ако имат желание за такъв уред с удоволствие ще съдействам за поръчка.”


За повече информация за продуктите може да посетите официалния уебсайт или да се свържете директно със Северина на номер +359 878 525 090

 

0 коментара

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page